Nakon četiri godine, popularni pjevač Gibonni oduševio je uzvanike programa Zvijezda pod zvijezdama.


 Legendarni Gibo sinoć je u eksluzivnom Vala beach klubu Hotela Dubrovnik Palace ponovno priredio Dubrovčanima vrhunski koncert za pamćenje! Naime, prije četiri godine premijerno nastupajući u istom prostoru, Dubrovčanima je priuštio spektakularan koncert o kojem se dugo pričalo. I stoga ne čudi, da su se karte za Gibonnijev koncert rasprodale u istom danu kada je program 'Zvijezde pod zvijezdama' objavljen.

Gibonni (Foto: PR)

Sinoćnji koncert na kojem je prisustvovalo više od 300 ljudi opet je bio jedinstven, a Gibonni je u svom stilu opet u času zagrijao razdraganu dubrovačku publiku. Otvorivši koncert uspješnicom s novog albuma ‘Onako, od oka' polako je počeo zagrijavati publiku. Gibonni je sa nevjerovatnom energijom redao svoje uspješnice dok je publika neumorno plesala i pjevala zajedno s njim njegove najpoznatije hitove i pjesme koje je radio za druge glazbenike poput: Oprosti, Ne odustajem, Tempera, Posoljeni zrak i razlivena tinta, Ljudi, zviri i beštimje, Ako me nosiš na duši, Zlatne godine.

Gibonni (Foto: PR)

Kako je koncert odmicao, atmosfera je rasla, a Gibonni je pun energije ulazio u publiku, komunicirao s njom cijelu večer, plesao s uzvanicima, a već je tradicionalno kamermanu jedne televizije ‘posudio’ kameru kojom je snimao publiku. Energija koja je prštala s pozornice preselila se i u publiku koja je razdragano uživala. Bio je to uistinu jedan od posebnih koncerata gdje je pozitivna ‘vibra’ bila opipljiva.

Dubrovčani su ga tek u ponoć, uz dugotrajni bis jedva pustili da ode s pozornice a on im je za kraj otpjevao pjesmu 'Dobri ljudi' i poručio: ‘Hvala Vam dobri ljudi. Nemojte čekati četiri godine da ponovimo ovu dobru energiju, u ovom jedinstvenom mjestu, posebnom Gradu!’

Pogledajte i kako je izgledala zabava na koncertu Meri Cetinić.