"Zagreb se za Božić sprema"

PREMIJERA Seksi Mrazice imaju novi hit!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Odlično izgledaju i još bolje pjevaju. Ovaj trio je nenadmašan!

Gelato Sisters atraktivni je ženski trio koji svoj izričaj bazira na djelovanju legendarne grupe The Andrews Sisters.

Pogledaj i ovo showbuzz Premijera! Gelato Sisters donose vedre retro vibracije u pjesmi "Moja posljednja i prva ljubavi"!

Standardi swinga 30-ih i 40-ih godina poput "In the mood" ili "Boogie Woogie Bugle Boy" već su sastavni dio njihova repertoara, ali trio se nije tu zaustavio nego koketira i sa zvukom ženskih grupa pedesetih i ranih šezdesetih godina.

Iza njih je božićni singl i spot "Tiha noć", a široj publici prvi put predstavile su se na projektu grupe Swingers "Božićna ekstravaganca". Osim božićnog singla, u sklopu svjetskog nogometnog prvenstva snimile su singl "Nogometna utakmica" koji je opjevao sve ženske ljubavne probleme za vrijeme trajanja prvenstva.

"Zagreb se za Božić sprema" prvi je singl u novoj postavi benda koju čine Sanja Parmać, Neda Parmać te Romana Pavliša, a ujedno je i početak suradnje s mladom talentiranom autoricom i producenticom Janom Valdevit koja stoji iza novog singla na kojem gostuje i bend "Good News".

Gelato Sisters možete već sutra poslušati uživo u Papa's baru u Karlovcu te svake subote na "Ledenoj bajci Djeda Mraza", sljedeću srijedu u klubu "Sax" te 21.12 u Lisinskom na koncertu Jazz orkestra oružanih snaga HR.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene