Franka Batelić objavila je spot za novu pjesmu "Preživjet ću" i istaknula da govori o tome kako treba iz sebe izvući svu snagu kad te povrijedi netko koga voliš.

Galerija


Franka Batelić predstavila je novi hit singl "Preživjet ću" koji je nastao u radionici jednog od najjačih glazbenih producenata u regiji, hitmejkera Darka Dimitrova.

Vezani članci Franka Batelić Franka pokazala grudnjak iako na prvi pogled djeluje kao da ga uopće nema, mnogi se slažu da je ovo njezino najseksi izdanje dosad Franka Batelić Ćorluka završio još jedno životno poglavlje, ponosna Franka uputila mu emotivnu poruku: ''Viktor i Oskar te jedva čekaju!''

"Uh, da samo znate koliko sam sretna s izlaskom pjesme 'Preživjet ću'! Ona nekako označava novu mene, zreliju, konkretniju, odrasliju i jasniju. Usudit ću se reći da je pjesma izvukla iz mene neke nove, zanimljivije stvari, za koje nisam niti znala da ih imam! Pjesma je produkcijski moderna i drugačija, s Darkovim viđenjem kako bi plesni ritam 80-tih zvučao danas", rekla je Franka.

Svi koji su čuli pjesmu zaključili su kako je ovo najzanimljivija Frankina pjesma, u kojoj zvuči možda najbolje do sada. "Pjesma govori o tome kako treba izvući iz sebe svu snagu i preživjeti kada te povrijedi netko koga uistinu voliš. To je pjesma za sve snažne žene koje su izvukle iz sebe ono najjače i u najtežim trenutcima preživjele sve što su mislile da neće moći i postale još jače!", zaključila je Franka i dodala:

"Pjesmu smo snimali u studiju Darka Dimitrova u Skoplju. Zanimljivo je kako smo pjesmu snimili u manje od tri sata. Došli smo navečer pozdraviti Darka i dogovoriti se za sutrašnje snimanje, a on je predložio da otpjevam pjesmu nekoliko puta za zagrijavanje i pjesma je bila gotova! U potpunosti me osvojila, zarobila i volim reći da se sama završila! 'Preživjet ću' je prva suradnja s Darkom i tekstopiscem Milanom Radulovićem, no u budućnosti će ih biti sigurno još!"

Seve počastila fanove vrućim fotkama, pozirala i bez grudnjaka da pokaže kako uživa, a neke je zanimalo samo jedno!

Njezin glavni atribut često je tema rasprava, a mnogi smatraju da fotke paparazza dokazuju ono što ona ne priznaje!