Franka Batelić opet nas je iznanadila sjajnom pjesmom naziva ''Kao ti i ja''

Galerija


Nova pjesma "Kao ti i ja", autora Branimira Mihaljevića i Nenada Ninčevića nova je Frankina pjesma. Singl su dodatno začinili vrhunski pjevači škole Husar & Tomčić, a radi se o nastavku sjajne suradnje, nakon što su Franku iznenadili obradivši pjesmu "Crazy".

Vezani članci Franka Batelić - 3 Franka Batelić obilježila tužan dan emotivnom objavom: "Već peti 1. svibanj bez tebe. Volim te" Franka Batelić (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Predivna u svakoj kombinaciji: Franka Batelić u minijaturnoj haljini pokazala noge i dekolte

"Kao ti i ja je pozitivna, nježna i u isto vrijeme snažna, energična bezvremenska pjesma. Produkcija je moderna i aktualna, a sjajno zvuči i uživo. Drago mi je i što sam svoju ljubav prema školi Husar & Tomčić uspjela prenijeti na ovu pjesmu, jer su polaznici škole snimili zaista moćne gospel dionice", istaknula je Franka.

Franka Batelić (FOTO: PR)
Franka Batelić (FOTO: PR)

"Kao ti i ja" svojevrstan je nastavak na Frankin izuzetno uspješne pjesme "S tobom", koji na YouTubeu trenutno broji preko 4 milijuna pregleda.

Novi "zarazni hit", kako ju mnogi već nazivaju dobio je i svoje video izdanje koji je objavljen na Frankinom YouTube kanalu. Franka ne skriva oduševljenje.

Franka Batelić (FOTO: PR)
Franka Batelić (FOTO: PR)

"Da samo znate koliko se veselim izlasku spota! Sunce i predivno more koje okružuje romantični otočić i svjetionik Sv. Ivan na pučini bili su predivna lokacija za ispričati priču o ljubavi. Pjesma S tobom je označila moj glazbeni povratak nakon duže pauze, Crazy ostvarenje sna iz djetinjstva o odlasku na Eurosong, a Kao ti i ja potvrđuje smjer kojim idemo. Prve reakcije publike su sjajne, što nam je veliki vjetar u leđa na putu prema izdavanju albuma."