Poseban međunarodni projekt

Festival plesa koji će vas oduševiti konačno stiže u Zagreb

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Festival orijentalnih fuzija jedini je takav u ovom dijelu Europe i šire.

Festival orijentalnih fuzija osmišljen je kao poseban međunarodni plesni projekt jer osim što uključuje atraktivne i na jednom mjestu nikad viđene plesne kombinacije, ugošćava i plesače izvan Hrvatske te se u sklopu festivala organiziraju orijentalne i orijetalno fuzijske plesne radionice ne samo za plesače već i za građane, odnosno radionice su prilagođene kako za one s plesnim predznanjem tako i za one koji imaju želju isprobati različite plesne stilove.

U drugoj godini održavanje festivala, napravljen je korak više te se kreće u organizaciju kulturnih večeri na kojima se mogu upoznati kulture zemalja koje ugošćavamo, zemalja čije plesove plešemo i zemalja onih koji su nam sponzori i suporteri, pa time festival traje nekoliko dana. Festival prati i bazar na kojem se mogu vidjeti i kupiti orijentalni i fuzijski kostimi, rekviziti, marame s dukatima koje se najčešće koriste na treninzima i radionicama te različiti ukrasi i nakit.

Prepoznati su i podržani od Grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba, mnoštva portala, lokalnih televizijskih i radio postaja.

"Vlasnica sam plesne udruge Shireen, koja je 5.11.2016.godine, u KUC Travno, organizirala Prvi međunarodni festival orijentalnih fuzija ORIENTAL FUSION STARS. Ove godine Plesna udruga Shireen po drugi put organizira festival koji će se održati 4.11. s početkom u 20:00 sati u prostoru KUC Travno, Božidara Adžije 17. Ove godine, uz potporu Indijskog kulturnog centra i Indijskog veleposlanstva, a koja traje već drugu godinu, podržani smo po prvi put i od Arapskog centra, koji je naš ovogodišnji glavni sponzor i kojima smo izuzetno zahvalni na podršci", izjavila je Irena Sertić. 4. 11 i 5. 11. održava se 6 plesnih radionica u prostorijama Centar za življenje A'mariyah, Poljička 27, Zagreb.

RADIONICE/WORKSHOPS - ORIENTAL FUSION STARS FESTIVAL ZAGREB, 4.11.2017.

4.11.2017. SUBOTA/ SATURDAY:

09:30-12:00: Ksenija Visket: Orijentalni ples i zvuk elementa (gong kupka)
12:00-14:00: Jana Mankoč: Bollywood
14:00-16:00: Aleksandra Kondić-Amani: Pops&locks, kicks&tricks

5.11.2017. NEDJELJA/ SUNDAY:

09:00-11:00: Irena Sertić-Shireen: Egzotic polynesian fusion
11:00-13:00: Ana Apsaradha: Flamenco gypsy
13:00-15:00: Tihana i Ida: Mistični ples sa sabljama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene