Coachella festival neće se održati zbog pandemije koronavirusa ni ove godine, a to je ujedno četvrti put da su organizatori primorani pomaknuti datum održavanja.

Galerija


Jedan od najvećih svjetskih glazbenih festivala, američka Coachella, otkazan je za ovu i prebačen na sljedeću godinu. Festival koji se inače odvija u travnju svake godine je prvo prebačen za listopad, no organizatori su odlučili zbog pandemije koronavirusa cijeli događaj prebaciti za 2022., javlja Variety.

Vezani članci Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Uzavrele strasti na festivalu: Poznata glumica i stilistica nisu mogle skinuti ruke jedna s druge Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Skroz su se opustili: Beckhamov sin nije se odvajao od nove djevojke koja je šetala samo u grudnjaku

Informaciju organizatori tek trebaju službeno potvrditi, a to će biti četvrti put da festival mijenja datum održavanja. Coachella se inače održava tijekom dva vikenda u Kaliforniji, a privlači svake godine oko 250.000 posjetitelja. Glavne zvijezde ovogodišnjeg festivala trebali su biti Travis Scott, Frank Ocean i Rage Against the Machine.

Osim Coachelle, američki mediji javljaju kako će se vjerojatno zbog okolnosti s pandemijom odgoditi i ostali veliki glazbeni festivali. Organizatori svake godine zarade oko 100 milijuna dolara zahvaljujući ovom glazbenoj događaju, a kriza zbog pandemije koronavirusa pogodila ih je kao nikada prije.

Maja Šuput objavila prvu fotografiju sina: "Najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati zauvijek!"

Strastveni poljubac zbog kojeg su počela nova šuškanja o njezinu odnosu s jednim od najtajnovitijih glumaca