Fani Solomun predstavlja svoj singl "Dalija (Big Sky)", za koji je snimila i pripadajući glazbeni video.

Galerija


Svojim baršunastim altom i sanjivom baladom Svaki kut, Fani Solomun odmah je dobila našu pažnju. Nastavila je s minimalističkim pop bombončićem Sama, koji je bio veliki preokret u zvuku kantautorice. Ovih dana, stanovi i auti odzvanjaju njenom novom pjesmom zanimljivog naziva "Dalija (Big Sky)".

Produkciju pjesme potpisuje Jere Šešelja, koji potpisuje i njezin debitantski singl 'Svaki kut'. Iako žanrovski ponovo drugačija od prethodnih uradaka, duhovitim i dosjetljivim tekstom te istovremeno zrelim, a razigranim altom, Fani daje svoj prepoznatljivi kantautorski pečat.

"Dalija ne zna točno što bi, ali zna da želi još. Vječito želi zgrabiti više. Kad joj ne uspije, nikada se pita je li njena ruka možda samo prekratka? Zasluga je uvijek njena, ali krivica nikada. Svi mi imamo jednu Daliju u našim životima. Onaj koji je nema je vjerojatno - Dalija", otkriva Fani.

Trudi se nositi što manje odjeće, ali nikad neće dostići slavu starije sestre, dijeli čak i fotke u toplesu i one na kojima je sasvim gola

Prirodno izdanje bez trunke šminke dokazuje da je zasluženo zaradila titulu jedne od najljepših žena svijeta