Pjevački studio Mozartine neumorno radi na pjesmama pa nam tako predstavlja još jednu genijalnu suradnju.

Galerija


Nakon što su prije nekoliko godina udružili snage na singlu "Nebo", Davor Gobac i pjevački zbor Ex Mozartine donose novu verziju pjesme Psihomodo Popa "Tužni lutak" u njihovoj jedinstvenoj obradi.

Vezani članci Dražen Siriščević (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ovakvog ga još niste vidjeli: Ravnatelj Lisinskog vrhunsku karnevalsku zabavu najavio odjeven kao plesačica sambe Mozartine (Foto: PR) Mozartine uspješnu godinu završavaju u Lisinskom s čak tri koncerta u dva dana

Ova će pjesma, koju je Psihomodo originalno objavio na albumu "Debakl" (2000.), doživjeti i svoje službeno digitalno singl izdanje koje uz novu studijsku verziju pjesme donosi i live verziju u kojoj su Ex Mozartine gostovale, a zabilježena je na rasprodanim koncertima Psihomodo Popa u zagrebačkoj Gavelli u prosincu 2015. godine.

Ova live snimka objavljena je prošle godine na albumu Psihomodop Popa "Live Unpljugd 2 Gavella" koji je ove godine nominiran za Porina u kategoriji najboljeg koncertnog albuma, a prati je i odličan video broj sa istoimenog DVD-a.

Mozartine u svibnju nastupaju u Oslu!

Studio Mozartine se sastoji od jedanaest ansambala koji vrijedno rade i pripremaju još puno projekata i koncertnih gostovanja. Tako će dječji zborovi pjevačkog studija Mozartine uskoro nastupiti u više hrvatskih gradova i općina. Jedan od većih i bitnijih projekata nastup je djevojačkog zbora Mozartine u Oslu gdje će u svibnju zapjevati u prestižnoj dvorani Oslo Konzerthus.

Zagrebačke Mozartine osim svog repertoara mogu se pohvaliti i odličnim suradnjama s nekim od najvećih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni. Vrlo uspješno su surađivale s Damirom Urbanom na pjesmi "Glas jeka", Nenom Belanom u pjesmi "Rijeka snova", Ivanom Dečakom iz grupe Vatra na pjesmi "Bilo je dobro dok je trajalo", djevojke su obradile i Gibonnijevu pjesmu "Vrata do nas" u bržem i žešćem ritmu, prekrasnu ljubavnu baladu "Trag u beskraju" Olivera Dragojevića te pjesmu "Jutrom sve prestaje" u suradnji s Ivanom Radovniković.

Odlične reakcije publike, ali i radijskih postaja na njihovu izvedbu pjesme "Nebo", rezultat su ponovnog okupljanja s Davorom Gopcem pa je tako "Tužni lutak" dobio novo ruho.

Djevojke su osvojile publiku svojim jedinstvenim nastupima te su obišle mnoge europske, ali i svjetske gradove poput Londona, Budimpešte, Varšave, Stockholma, Bruxellesa, Beča, Chicaga, Detroita, Bostona, New Yorka i mnogih drugih.

Doživite jedinstvenu i čarobnu obradu pjesme "Tužni lutak" kakvu nam samo Ex Mozartine u sura dnji s Gopcem mogu prirediti!Pred nama je odličan rezultat još jedne suradnje koja ima sve izglede za 'dugi rok trajanja'.