Latino pjevač i svjetska senzacija, Enrique Iglesias dolazi u Hrvatsku za točno mjesec dana. Osim što će nastupati, tada će proslaviti i rođendan.


Latino lover i svjetska zvijezda, Enrique Iglesias u Hrvatsku dolazi za točno mjesec dana. Još od prosinca, kada je koncert najavljen, obožavateljice broje dane.

Vezani članci Anna Kournikova i Enrique Iglesias - 11 Krili su njeno rođenje, a nekad najljepša sportašica sada je objavila preslatku fotografiju kćerkice: "Tvoja blizanka" Anna Kournikova Nekad je bila najpoznatija tenisačica, ali svi ju prate zbog braka s latino-zavodnikom

Ovaj pjevač i humanitarac u Hrvatskoj uživa status prave zvijezde, pa ne čudi da je već prodano preko 12 tisuća ulaznica. Osim što nastupa na Majčin dan, 8. svibnja slavi i 40. rođendan pa će ovaj koncert ujedno biti i jedna velika rođendanska zabava za sve posjetitelje.

Nakon intervjua u kojem je naglasio svoj dolazak u Hrvatsku, te nam nije htio otkriti ime djevojke s kojom se družio za svog boravka ovdje, otkrili smo i da planira u Hrvatskoj ostati duže od nekoliko dana, naravno, nakon turneje.

Svjetska latino zvijezda, Enrique Iglesias, u Zagreb dolazi u sklopu svoje svjetske turneje ‘SEX and LOVE’. Ovaj Latino lover, s prodajom preko 100 milijuna albuma, milijuna obožavatelja diljem svijeta, preko milijardu i pregleda samo jedne pjesme na YouTubeu 'Bailando', u Zagrebu će prirediti pravi show.

Hrvatskoj će publici, 8. svibnja predstaviti svoje najveće hitove poput ‘Bailando’,’Noche Y De Dia’,’Turn the night up’, ‘Tonight’,’I like it’,’Do you know’, ‘Not in love’,’Bailamos’, ‘Ring my bells’, ’Hero’, i mnogo drugih.

Njegovi hitovi su više od 70 puta dosegli broj jedan na Billboardovoj ljestvici, surađivao je sa mnogim svjetskim glazbenicima, ostvario zavidnu karijeru koja traje već godinama, a zagrebački koncert će impresionirati ne samo koncertom već i vrhunskom produkcijom.