novi spot

Emotivna i ogoljena Ivana Kindl u videospotu za aktualni singl "Ostavljaš me samu"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivana Kindl objavila je novu pjesmu, a svojim retro zvukom publiku vraća u 1990-e.

Ivana Kindl objavila je novu pjesmu, a svojim retro zvukom publiku vraća u 1990-e. Za pjesmu „Ostavljaš me samu“ predstavljen je i prateći videospot čiju režiju potpisuje talentirani Dinko Šimac.

Pogledaj i ovo Miroslav Ćiro Blažević - 4 Inspirativne priče Herojske borbe naših poznatih: Evo koje su zvijezde prošle godine otvoreno govorile o svojim problemima.

„Već neko vrijeme priželjkujem suradnju s Dinkom budući da me njegovi videospotovi koje je radio za grupu Detour, te projekti koje radi s Mannom Wanders, oduševe prilikom svakog gledanja. Imamo sličan senzibilitet, oboje smo jarci u horoskopu i bilo nam je efikasno i zabavno na snimanju koje je iziskivalo moje smrzavanje po minusima na otvorenom, ali i odmotavanje do gola.“, rekla je Ivana.

Glazbeni video sniman je u velikogoričkom parku te na pozornici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. Za make-up se pobrinula Kristina Hošnjak, dok je haljinu dizajnirala Marija-Izabela Rajić (Clés).

„Budući da se radi o baladi o neostvarenoj ljubavi, spot je na neki način trebao prikazati upravo to, ali nismo htjeli ići s klasičnim kadrovima dvoje ljudi s ljubavnim problemima. Više smo se usmjerili na to da simbolično prikažemo ljubav koja nestaje i ostavlja Ivanu samu, ranjivu i ogoljenu. Ona je tako u „spotlightu“ i u početku je sve te trake obavijaju i pune života lepršaju oko nje, sve dok se ne pojavi misteriozna silueta koja je kao dio te raskošne haljine. Ona pomalo trga trake s Ivane i odmata ih s nje. Ta misteriozna silueta može biti bilo tko, tko okonča neku ljubav i silom je uzme od partnera. Na kraju se Ivana, gola i bez snage, drži za posljednji tračak crvene haljine koja joj klizi iz ruke.“, opisao je ideju videospota redatelj Dinko Šimac.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Robbie Williams - 3 Robbie Williams - 1 Robbie Williams (Foto: AFP) Robbie Williams (Foto: Profimedia) +3 Robbie Williams (Foto: Profimedia) Celebrity Supruga slavnog pjevača objavila njegovu golu fotografiju, obožavateljice su oduševljene viđenim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene