Goli i bosi

FOTO Elemental predstavio novi singl i spot na tajnom tulumu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon nekoliko mjeseci zatišja u medijskom prostoru, stižu nove vijesti od Elementala!

Sinoć je ekipa iz benda Elemental na kućnom tulumu uz prijatelje, fanove i predstavnike medija predstavila novi singl i spot 'Goli i bosi'. Radi se o pjesmi koja najavljuje novi album Elementala, a nastavak je pozitivne filozofije benda.

Pogledaj i ovo Tidal Pull premijera Utemeljitelji i ekskluzivni predstavnici “big indie” žanra sviraju na engleskom, a pjevaju na hrvatskom, poslušajte njihov novi singl

Elemental novim spotom 'Bolji si' slavi ljubav i jednakost!

Između rada u prostoriji za probe i pripreme novog albuma, ekipa iz benda odlučila je prezentirati novi spot na nesvakidašnji način – tulumom u stanu u centru Zagreba! Tako je pred stotinjak dobro raspoloženih ljudi odsviran novi singl, a nakon toga im i premijerno prikazan novi spot.

U samim počecima tuluma stigla je vijest da je bend s pjesmom 'Bolji si' nominiran za ovogodišnju nagradu Porin za najbolji videospot pa je razloga za slavlje i dobro raspoloženje bilo više.

Pjesma 'Goli i bosi' je oda za mlade ljude diljem cijelog Balkana kojima Elemental još jednom ponavlja da će sve biti u redu. Unatoč tome što i dalje svi živimo iz dana u dan, stihovi pjesme su ovdje kako bi vas podsjetili na snagu koju nosite u sebi i vratili vam osmijeh na lice.

Brigu oko spota za pjesmu 'Goli i bosi' Elemental je prepustio ekipi iz C47 Filma, redatelju Marku Milovcu i snimatelju Ivanu Zadri koji potpisuju spotove za Elementalove pjesme 'Prokleta ljubav' i 'Bolji si' s albuma 'U redu je'. Pjesma 9.2. kreće prema svim domaćim i regionalnim radijskim postajama, a spot očekujte na YouTube kanalu benda. Televizijska premijera zakazana je također za 9.2., u 20h na MTV-ju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene