Sjajan provod!

Elektro-Shock ovog ljeta u Culture Clubu Revelin: Sebastian Ingrosso i DJ Antoine

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Culture Club Revelin ovog ljeta odlučio zagrijati ljetnu sezonu do samog usijanja, pa je već u 6 mjesecu pripremio pravu poslasticu za sve ljubitelje elektronske glazbe, a i šire.

Nakon spektakularnog otvorenja uz Shapeshifterse i MTV MegaHits, publika će ovog ljeta u Culture Clubu Revelin dočekati švicarskog house i elektro producenta DJ Antoine , tvorca hitova „Ma Cherrie“ sa preko 40 miliona pregleda na You tubeu, „Welcome to St Tropez“ sa preko 100 miliona pregleda, te 3 miliona prodanih izdanja. Ova impozantna brojka slušanosti zasigurno će privući mnogobrojne poklonike elektronske glazbe 14.6.2013 u Dubrovnik.


DJ Antoine je svoju karijeru počeo još 1995 godine, kada je otvorio svoj klub u Baselu, koji je tada bio kultno mjesto za napredak cijele scene u Baselu. Nakon kratkog zadržavanja u hip-hop vodama, DJ Antoine se brzo prebacio u žanr Pumping-House-Wave. 1998 je izdao svoj prvi album DJ Antoine - Pumpin 'The House Mix". 1999 album "Houseworks 1" osvojio je prvu Gold award. Do današnjeg dana, DJ Antoine je producirao 51 CD, čvrsto gradeći svoju glazbu i sebe u jedno od vodećih imena clubbing scene.

>> Spektakularno otvorenje ljetne scene u Revelinu! Pogledaj i ovo showbuzz Domaći rock Opća opasnost dolazi 1.3. 2014 u Culture Club Revelin

U 2006, DJ Antoine postigao je svoj međunarodni proboj s albumom ". “DJ Antoine – Live in Moscow“. Od tada vrlo je tražen u popularnim i trendy klubova diljem svijeta. Nastupa u New Yorku, Chicagu, Miamiju, Montrealu, Moskvi, Dubaiju, Bangkok, Oslu, Beču i Kairu i širom svijeta.
Nedavno je izdao album „Sky is the limit“ koji je prvi na top listama Švicarske, Njemačke i Austrije.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 99 kn, a na dan koncerta po 149 kn. VIP ulaznice iznose 249 kn.



Nakon DJ Antoine 28.6.2013 na pozornicu Culture Cluba Revelin popet će se jedna od najvećih zvijezda elektronske glazbe- Sebastian Ingrosso, član magičnog tria (uz Axwella i Steve Angela) koji čini najtraženiju svjetsku dance atrakciju znanu pod imenom Swedish House Mafia i suvereno drži tron glazbene industrije.

Sebastian Ingrosso jedan je od najtraženijih DJa današnjice i nastupa širom svijeta, od Australije, SAD-a i Brazila do brojnih europskih zemalja. Zahvaljujući činjenici da mu se otac bavio glazbenim izdavaštvom, Ingrosso od svoje 14. godine provodi vrijeme u studiju producirajući glazbu. Od 1999. godine, kada je izdao prvi službeni remix, uslijedio je niz velikih hitova koji su ga učinili dobrodošlim na plesnim podijima diljem svijeta. „How Soon is Now“, „Leave The World Behind“, „Umbrella“ i „Feel the Love“ samo su neki od njih.

Renomirani magazin Rolling Stone proglasio ga je novom zvijezdom današnjice, a nosi i epitet "najluđeg" člana ovog titanic tria, čiji su nastupi rasprodani širom svijeta.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 149 kn, .a na dan koncerta po 199 kn. VIP ulaznice iznose 299 kn.

Pretprodajna mjesta u Dubrovniku.

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “AFRIKA”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO”
Pizzeria “TABASCO”
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene