'Ovo je najbolji tim'

Imamo li nasljednika nakon 'Neka pati koga smeta'? Poslušajte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svjetsko nogometno prvenstvo samo što nije počelo, a Baruni su ga odlučili obilježiti na poseban način – novom navijačkom pjesmom koja nosi naziv 'Ovo je najbolji tim'.

Od danas u radijskom eteru možete svakodnevno slušati i od slijedećeg tjedna navijati uz itekako dostojnu nasljednicu iz '98. 'Neka pati koga smeta', koja je obilježila tadašnje svjetsko prvenstvo. Iza 'Najboljeg tima' i ovoga puta uz Barune stoji hit maker Miroslav Rus, koji potpisuje glazbu i tekst, dok je aranžman napravio sa Zvonimirom Domazetom. Dok će 'Ovo je najbolji tim' osvajati radijski eter i zagrijavati atmosferu za nadolazeće nogometno prvenstvo, Baruni se primaju posla i snimaju video spot koji će osvanuti na malim ekranima!

Pogledaj i ovo Baruni - 4 Sjećate se njih? Baruni se vraćaju na scenu i otkrivaju na što su sve bile spremne njihove obožavateljice: "Roditelji su ju micali ispred kuće"

Spremni za nogometno ludilo u Brazilu? Evo što će se slušati!

'Ovo nije prva pjesma koju sam radio s Barunima, a koja je posvećena reprezentaciji, s obzirom da je prvi uradak 'Neka pati koga smeta' popratio uspjeh kakav reprezentacija nikada do tada, a ni poslije nije zabilježila, uradio sam ovu pjesmu s nadom da će se dogoditi minimalno isto. Mi smo svoje napravili, ostaje nam da svi zajedno navijamo, a na igračima je da učine ovaj narod sretnim, jer je to ono što nam svima nedostaje. Zajedno s Barunima želim svu sreću Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u Brazilu!', rekao je Miroslav Rus

''Nakon šesnaest godina od pjesme 'Neka pati koga smeta' došao je nastavak pod nazivom 'Ovo je najbolji tim'. Kroz ovu pjesmu dajemo podršku našim Vatrenima, te se nadamo da će navijači brzo naučiti pjesmu i da ćemo svi sa ovom pjesmom navijati glasno za naše Vatrene od slijedećeg tjedna!', rekao je Danijel Banić

'Ovo je najbolji tim' premijerno možete poslušati EKSKLUZIVNO na portalu Dnevnik.hr! Uz 'Ovo je najbolji tim' i Barune sa Vatrenima na krovu svijeta! Sretno Vatreni!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene