Edo Maajka u Vintage Industrialu predstavio je publici novi hvaljeni album "Put u plus".

Galerija


Jučer je u zagrebačkom Vintage Industrial baru Edo Maajka medijima, fanovima i prijateljima predstavio svoj novi album "Put u plus" te njegovo dugosvirajuće, vinilno izdanje. U toplini klupskog prostora Vintage Industrial Bara Maajka nas je još jednom podsjetio zašto je jedan od najuspješnijih glazbenika regije.

Vezani članci Lea Mijatović Slavlje Lee Mijatović - rođendanski tulum i prvi samostalni album: ''Nek' se nastavi ovim tempom'' Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić otkrila detalje svog ljubavnog statusa te napokon progovorila o onom pravom

Uz savršeno usklađeni bend koji čine Yogi Lonich (gitara), Mario Rašić (bas), Mirsad Dalipi (bubanj), Edo Maajka je energijom, scenskom dominacijom, vještinom repanja i odličnom interpretacijom oduševio publiku.

Edo Maajka (Foto: Goran Berović)
Edo Maajka (Foto: Goran Berović) Foto: Goran Berovi?

U nastupu koji je trajao više od sat vremena predstavio nam je hit singlove s novog albuma poput pjesama "No pasaran" posvećene borbi protiv rastućeg, globalnog radikalizma, ljubavne "Ne mogu disat", zanimljive ode svim drugačijima "Izdajničko kolo", hipnotičke "Dolazim i odlazim" te odlične "Bolje je bolje".

Niz glazbenih noviteta zaokružio je miksom starih hitova u kojem su se našle pjesme "Jebo vladu", "Bomba!", "No sikiriki" koje je publika pjevala u glas sa poznatim reperom. Uz zahvalu svim prisutnima, Edo Maajka je najavio i sljedeće veliko druženje sa svojom publikom – koncertom u Dom sportova koji će se održati u novom terminu 16.11.

Novim albumom Edo Maajka predstavlja svoj žešći zvuk koji u kombinaciji vrsnog repanja i čvrstih gitarskih rifova zvuči poput odličnog rock and rolla čime ovaj već proslavljeni hip-hoper širi područje svojeg glazbenog utjecaja.

U tom smislu možemo očekivati i nove poklonike njegova zvuka kojeg suvereno predstavlja i činjenicom kako je sam, po prvi puta, u ulozi svojeg glazbenog producenta. Kako zvuči novi Edo, publika i kritika moći će čuti na velikom glazbenom spektaklu u Domu Sportova.