Edo Maajka u Vintage Industrialu predstavio je publici novi hvaljeni album "Put u plus".

Galerija


Jučer je u zagrebačkom Vintage Industrial baru Edo Maajka medijima, fanovima i prijateljima predstavio svoj novi album "Put u plus" te njegovo dugosvirajuće, vinilno izdanje. U toplini klupskog prostora Vintage Industrial Bara Maajka nas je još jednom podsjetio zašto je jedan od najuspješnijih glazbenika regije.

Vezani članci Doris Dragović (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Doris Dragović u zagrebačkoj Areni održala koncert života: Pjevala pred 18 000 ljudi! Doris Dragović (Foto: Mihaela Ban) Doris Dragović nakon koncerta za pamćenje: 'Ovo je bio veliki događaj za sve nas'

Uz savršeno usklađeni bend koji čine Yogi Lonich (gitara), Mario Rašić (bas), Mirsad Dalipi (bubanj), Edo Maajka je energijom, scenskom dominacijom, vještinom repanja i odličnom interpretacijom oduševio publiku.

Edo Maajka (Foto: Goran Berović)
Edo Maajka (Foto: Goran Berović)

U nastupu koji je trajao više od sat vremena predstavio nam je hit singlove s novog albuma poput pjesama "No pasaran" posvećene borbi protiv rastućeg, globalnog radikalizma, ljubavne "Ne mogu disat", zanimljive ode svim drugačijima "Izdajničko kolo", hipnotičke "Dolazim i odlazim" te odlične "Bolje je bolje".

Niz glazbenih noviteta zaokružio je miksom starih hitova u kojem su se našle pjesme "Jebo vladu", "Bomba!", "No sikiriki" koje je publika pjevala u glas sa poznatim reperom. Uz zahvalu svim prisutnima, Edo Maajka je najavio i sljedeće veliko druženje sa svojom publikom – koncertom u Dom sportova koji će se održati u novom terminu 16.11.

Novim albumom Edo Maajka predstavlja svoj žešći zvuk koji u kombinaciji vrsnog repanja i čvrstih gitarskih rifova zvuči poput odličnog rock and rolla čime ovaj već proslavljeni hip-hoper širi područje svojeg glazbenog utjecaja.

U tom smislu možemo očekivati i nove poklonike njegova zvuka kojeg suvereno predstavlja i činjenicom kako je sam, po prvi puta, u ulozi svojeg glazbenog producenta. Kako zvuči novi Edo, publika i kritika moći će čuti na velikom glazbenom spektaklu u Domu Sportova.