Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovo je pozitivna pjesma koja govori o radosti novih početaka, kažu djevojke iz grupe E.N.I.


Ženski kvartet E.N.I. ove godine obilježava 20 godina glazbene karijere! Veliki glazbeni događaj održat će se u Rijeci, u centru Zamet, i to 8. ožujka. Veliki koncert tog dana već tradicionalno ženama grada Rijeke poklanja Gradska organizacija SDP Rijeka! Na koncertu će sudjelovati brojni gosti koji su obilježili njihovu karijeru poput Putokaza, Nene Belana i Fiumensa, Massima, Let 3, Vava i En Face.

Vezani članci Slika nije dostupna Gdje su bile sve ovo vrijeme? E.N.I.: "Nema tračeva, nema skandala" Slika nije dostupna NIKOLINA I SANDRO Duet koji će vam otvoriti oči

Kvartet kojeg čine Elena Tomeček, Nikolina Tomljanović, Iva Močibob i Ivona Maričić skrenuo je pozornost svojom pojavom 1997. godine na glazbenoj sceni. Stasale iz legendarnih riječkih Putokaza, E.N.I. su bile osvježenje na hrvatskoj estradi, a pjesama ''Probudi me'', s kojom su nastupile na Eurovisionu u Dublinu, značila je sjajan početak jedne glazbene karijere.

Diskografski i dalje aktivne, E.N.I. redovito objavljuju nove singlove. Upravo povodom velikog jubileja, 20 godina benda, E.N.I. predstavljaju još jedan novi singl. Riječ je o vedroj i optimističnoj pop pjesmi ''To je moj dan'' koju je napisao priznati slovenski skladatelj i producent Raay, a prijevod na hrvatski zasluga je Ivone Maričić.

''Ovo je pozitivna pjesma koja govori o radosti novih početaka. Ako odlučimo, svaki dan može biti novi početak, početak nečeg lijepog. Takvom pozitivnošću pripremamo i koncert povodom 20 godina djelovanja na sceni. Uz divnu publiku, zatim uz Putokaze, Šajetu, Nenu Belana & Fiumense, Vavu, En Face i Let 3 koji su na neki način obilježili našu karijeru veselo ćemo proslaviti našu obljetnicu!'', kaže Nikolina Tomljanović. ''Raspoloženje novog singla i naše je trenutno raspoloženje, veselimo se našem danu!'', dodaje Ivona Maričić.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju