Nakon 16 godina

Duran Duran: Fantastična prodaja ulaznica za povratnički koncert u Zagrebu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon samo tjedan dana rasprodan je VIP sektor stadiona Šalata i više od pola kapaciteta Fan pita za veliki koncert grupe Duran Duran 29. kolovoza.

Povoljnije ulaznice u tri sektora mogu se kupiti do ponedjeljka, 22. svibnja.

Pogledaj i ovo Mammoth WVH U domu sportova Mammoth WVH, sin legendarnog Eddie Van Halena, specijalni gost grupe Alter Bridge

Jedan od najvećih pop bandova svih vremena i miljenici domaće publike, vraćaju se u Zagreb nakon dugih 16 godina, u omiljeni koncert prostor na Šalati, donoseći sa sobom svoju bezvremensku kolekciju hitova. Sjajnoj prodaji pridonijele su sigurno i najpovoljnije cijene ulaznica na njihovoj turneji. Za Parter stajanje treba, tako, izdvojiti svega 210 kn. S obzirom na maleni broj nastupa Duranovaca u Europi ove godine, veliki je interes i iz susjednih zemalja, pa tako među prvim prodanim ulaznicama ima dosta fanova iz Mađarske, Njemačke, Austrije i Italije.

Early bird period cijena traje do kraja ponedjeljka 22. svibnja do kada se ulaznice u tri preostala sektora mogu kupiti po 210 kn (Parter), 240 kn (Tribina) i 250 kn (Fan pit). Od utorka, 23. svibnja cijene za sve sektore skaču za 20 kn.

Duran Duran se u Hrvatsku vraćaju nakon 16 godina i njhovog prvog i, do sada, jedinog nastupa. Domaća publika, kao i ona iz cijele regije, imat će ih prilike vidjeti na velikom ljetnom open air spektaklu 29. kolovoza na Šalati.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene