Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon samo tjedan dana rasprodan je VIP sektor stadiona Šalata i više od pola kapaciteta Fan pita za veliki koncert grupe Duran Duran 29. kolovoza.


Povoljnije ulaznice u tri sektora mogu se kupiti do ponedjeljka, 22. svibnja.

Vezani članci Michael Bublé (Foto: PR) Michael Bublé prvi put u Hrvatskoj: U Zagrebu će promovirati album posvećen sinu superjunaku Ulaznice za utakmicu Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji (Foto: Dnevnik.hr) HNS odgovorio na optužbe o preprodaji karata za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji

Jedan od najvećih pop bandova svih vremena i miljenici domaće publike, vraćaju se u Zagreb nakon dugih 16 godina, u omiljeni koncert prostor na Šalati, donoseći sa sobom svoju bezvremensku kolekciju hitova. Sjajnoj prodaji pridonijele su sigurno i najpovoljnije cijene ulaznica na njihovoj turneji. Za Parter stajanje treba, tako, izdvojiti svega 210 kn. S obzirom na maleni broj nastupa Duranovaca u Europi ove godine, veliki je interes i iz susjednih zemalja, pa tako među prvim prodanim ulaznicama ima dosta fanova iz Mađarske, Njemačke, Austrije i Italije.

Early bird period cijena traje do kraja ponedjeljka 22. svibnja do kada se ulaznice u tri preostala sektora mogu kupiti po 210 kn (Parter), 240 kn (Tribina) i 250 kn (Fan pit). Od utorka, 23. svibnja cijene za sve sektore skaču za 20 kn.

Duran Duran se u Hrvatsku vraćaju nakon 16 godina i njhovog prvog i, do sada, jedinog nastupa. Domaća publika, kao i ona iz cijele regije, imat će ih prilike vidjeti na velikom ljetnom open air spektaklu 29. kolovoza na Šalati.