Pjesma i spot o kojem se u ponedjeljak pričalo cijeli dan, u samo nekoliko sati na Youtubeu dosegao je više od četvrt milijuna pregleda.


Nova pjesma Dubioze Kolektiv u samo par sati je postala najgledaniji video u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. 

Vezani članci Dubioza kolektiv (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Skandal na pozornici: Član benda otkrio zašto je podizao tri prsta u Šibeniku Slika nije dostupna Dubioza Kolektiv: Rasprodan Dom sportova, koncert se seli u Arenu Zagreb

Radi se o pjesmi Himna Generacije Dubioza Kolektiva koja je na Youtubeu u samo 24 sata od puštanja postao najklikaniji video u Hrvatskoj i BIH. Time je po relevantnosti vijest o novom spotu Dubioze Kolektiv prestigao vijest o službenom traileru kultne serije Game od Thrones.

Spot za čije je snimanje sudjelovalo više od 400 statista volontera i zapravo je jedno od najmasovnijih snimanja na području sarajevskog kantona još od epskih prizora iz filma "Valter brani Sarajevo".

Veliko zanimanje za novu pjesmu dolazi iz svih susjednih država pa je pjesma na visokom 11. mjestu u Sloveniji, u Srbiji na 17. mjestu, a brojke rastu iz minute u minutu i spot postaje sve relevantniji video u cijeloj regiji.