Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Špancirfest i Aeroklub Varaždin od 23. kolovoza do 1. rujna, za vrijeme trajanja Festivala, organiziraju manifestaciju 'Doživite Špancirfest iz zraka'.


Riječ je o prvoj takvoj aktivnosti Aerokluba Varaždin kojoj je cilj populariziranje tehničke kulture i letenja, a domaćin i glavni pokrovitelj joj je TD Varaždin Airport.

Vezani članci Policija, ilustracija U Varaždinu pronađen teško ozlijeđeni 35-godišnjak, ležao je bez svijesti: Vjerojatno ga je napalo više osoba Grafiti s nacističkim simbolima Varaždinac ekspresno kažnjen zbog marihuane na majici, bi li prošao jeftinije da je imao kukasti križ? U tiskari otkrili kakve sve upite imaju

Svi špancireri, koji boravak u Varaždinu žele pretvoriti u nezaboravno iskustvo te Festival dobrih emocija i varaždinsku povijesnu gradsku jezgru vidjeti iz ptičje perspektive, mogu svakodnevno, tijekom održavanja Špancirfesta, između 9.00 i 19.30 posjetiti varaždinski aerodrom te, uz naknadu od 200,00 kn poletiti zrakoplovom ili motornom jedrilicom.

>> Ulicafest je srce Špancirfesta - Program doznajte OVDJE!

Oni koji se odluče za let motornom jedrilicom bit će upoznati i s korištenjem pilotskih padobrana, a od iskusnih instruktora letenja na varaždinskom aerodromu mogu doznati sve što ih zanima o zrakoplovima i školovanju sportsko-turističkih pilota.

Dodajmo i to kako domaćin priredbe, TD Varaždin Airport d.o.o., za domaće i strane goste, posjetitelje Špancirfesta koji će doći zračnim prijevozom preko aerodroma Varaždin, odobrava od 23. kolovoza do 1. rujna prigodan popust od 30 posto na sve aerodromske usluge.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook