Jedinstvena Doris Dragović za subotu 30. 11. 2019. najavila je ono što obožavatelji i publika svih generacija već dugo čekaju.

Galerija


Po mnogima najljepši glas i jedna od najvećih glazbenih diva, prvi put će stati na pozornicu zagrebačke Arene.

Vezani članci Doris Dragović, Maja Blagdan, Danijela Martinović (FOTO: Pixell) Imala je Hrvatska uspjeha na Eurosongu, samo smo ga zaboravili: Ovo su najbolje plasirani izvođači Doris Dragović i Mario Budimir (Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL) Drama kod Doris Dragović: Fizioterapeut tri puta oživljavao njezina supruga

Jedinstvena Doris Dragović za subotu 30. 11. 2019. najavila je ono što obožavatelji i publika svih generacija već dugo čekaju.

Koncert u Areni bit će svojevrsna kruna njezine ljubavi sa zagrebačkom publikom.

Nije riječ samo o koncertima, pjevanju, već o posebnoj i nedoživljenoj povezanosti Doris i publike, koja cijelu priču pretvara u glazbenu čaroliju prožetu emocijama i nestvarnom atmosferom.

Što reći na kraju nego – ne propustite večer uzajamne glazbene ljubavi, o kojoj će se pričati. Zaokružite datum u svojim kalendarima jer Doris Dragović, u organizaciji Narodnog radija, prvi put stiže u Arenu Zagreb u subota 30. 11. 2019.

Ulaznice su već u prodaji a možete ih nabaviti preko sustava eventim.hr: https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/doris-dragovic-zagreb-arena-1127922/performance.html