Kako izgleda kada se Domenica ''kopira'' i to ''milijun puta kao kroz indigo, indigo, indigo'', pogledajte u novom videospotu.

Galerija


Kako izgleda kada se Domenica ''kopira'' i to ''milijun puta kao kroz indigo, indigo, indigo'', pogledajte u novom videospotu

Nakon što je publiku u protekle dvije godine osvojila pjesmama 'Vidi se iz aviona', 'Kad sam s tobom', 'Ljubavna limunada', 'Baš, baš' te duetom s Damirom Kedžom 'Mi protiv nas', mlada i talentirana Domenica Žuvela i ovu je godinu započela s, čini se, velikim hitom.

Vezani članci Rita Ora (Foto: Instagram) Koncert Rite Ore u Zadru očekuje teški debakl: Tražila je milijun i pol kuna, a ulaznice se ne prodaju Domenica (Foto: Luka Sepčić) Domenica snimila spot za pjesmu ''Nema te svit'', koji je za nju najposebniji dosad

Pjesmu 'Indigo' predstavila je na ovogodišnjoj Dori, gdje je pobrala sve simpatije publike, a danas u podne objavila je i videospot za istoimenu pjesmu.

''Pjesma 'Indigo' puno mi znači, prvenstveno jer sam s njom nastupala na svojoj prvoj Dori u životu i sigurno će mi, kao takva, predstavljati uspomenu za cijeli život. Sretna sam što su Vjekoslava i Tonči Huljić ponovo uspjeli napraviti, po mnogima, zaraznu pjesmu. Upravo zbog toliko pozitivnih reakcija i komentara, odlučili smo snimiti i spot, tijekom kojeg smo se super zabavljali.'' - Domenica.

Kako izgleda kada se Domenica ''kopira'' i to ''milijun puta kao kroz indigo, indigo, indigo'', pogledajte u novom videospotu, kojeg potpisuje Filip Filković Philatz.

Lady Gaga napokon komentirala glasine o vezi s Bradleyjem: Što se događa između njih?

Očitala mu bukvicu: Bivši par posvađao se nasred ulice pred fotografima

Ella Dvornik otkrila koliko je koštalo njezino američko vjenčanje