Poznato lice

Domenica pleše u hit-showu, ali i vrijedno radi na novim pjesmama, evo kome je to poručila "Di si da se volimo?"

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela/Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica Žuvela i Alan Walme Domenica i Iva Todorić Domenica Domenica +4 Domenica Galerija

Domenica predstavlja svoj novi singl "Di si da se volimo", a u spotu koji je snimila pojavljuje se i njezin partner iz showa "Ples sa zvijezdama" Alan Walme.

Nakon najave velikog koncerta u zagrebačkoj areni 2030. godine, Domenica vrijedno radi na novim pjesmama. "Di si da se volimo“ njen je novi singl proizašao iz radionice bračnog para Huljić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Domenica - 1 velika motivacija Događaj koji Domenica planira za osam godina privlači sve više pažnje: ''Dala sam si jedan cilj do kojeg želim doći''

"To je jako pozitivna i vedra pjesma, kao i većina mojih singlova. Govori o simpatiji koja se razvila između dvoje cimera, što smo prikazali i u spotu. Ovo mi je zapravo najduža pauza od posljednjeg izdanog singla, zato se posebno veselim da ova pjesma zaživi među publikom“, rekla je Domenica.

Novi singl prati i spot u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje Alan Walme, Domenicin plesni partner iz showa "Ples sa zvijezdama“.

"S obzirom na to da je Alan osoba s kojom trenutno
provodim najviše vremena, nekako mi je sasvim prirodno došla ideja da naše prijateljstvo i suradnju nastavimo i zaokružimo u ovom projektu. Uz plesove koje smo otplesali, zajednički spot će nam ostati najljepša uspomena na ovaj šou“ zaključuje Domenica.

Redateljica spota je Lana Zaninović, Goran Pribičević direktor je fotografije i snimatelj, a za montažu je bio zadužen Velimir Doktor Oga Crljić.

Domenica trenutno iz nedjelje u nedjelju publiku oduševljava plesnim pokretima u showu "Ples sa zvijezdama“. Koliko joj cijeli projekt znači dokazuje i činjenica da je svoju rodnu Dalmaciju na nekoliko mjeseci zamijenila novom adresom, onom zagrebačkom. Osim plesne vještine, ovaj projekt joj je donio i prijatelja za cijeli život.

"Alan mi je velika podrška pogotovo jer oboje prolazimo trenutno kroz isto. Oboje smo jako temperamentni, ali isto tako smo jako dobar spoj i baš sam zahvalna što je baš on moj plesni partner“, dodala je.

Domenica vrijedno priprema nove pjesme, ali jedva čeka i druženja sa svojom publikom.

"Najveći plan za 2030. godinu sam nedavno podijelila i izazvala ogromnu reakciju koju stvarno nisam očekivala. Do tada, jedini je plan biti marljiva, pomalo raditi na novim pjesmama, isto tako odraditi puno koncerata. Sretna sam što me upravo po tom pitanju čeka jako radno ljeto“, zaključila je.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela Kristina Krepela Kristina Krepela Marin Miletić +9 Tihana Harapin Zalepugin, Kristina Krepela i Korana Gvozdić (Matija Habljak/PIXSELL) Celebrity Naša glumica uhvaćena u šetnji s domaćim političarom, nakon prekida duge veze o njezinu se ljubavnom životu malo zna

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) +1 Nicole Kidman (Foto: AFP) Celebrity Jednu od nekoć najljepših žena nije lako prepoznati na novim fotkama, zategnuto i natečeno lice postalo je predmet rasprave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene