Premijera

Divlje jagode s potpuno novom pjesmom ''Jukebox'' objavile i istoimeni novi album!

Divlje jagode Divlje jagode Foto: PR

Ovoga puta ''Jukebox'' je simbol njihovih početaka, prolaznosti vremena, ali i poruka kako nikada neće zaboraviti svoje stare hitove i članove benda.

Već 40 godina Divlje jagode žive rock and roll, a upravo povodom ove okrugle obljetnice predstavljaju novi studijski album koji su nazvali ''Jukebox''. Ovoga puta ''Jukebox'' je simbol njihovih početaka, prolaznosti vremena, ali i poruka kako nikada neće zaboraviti svoje stare hitove i članove benda.

Pogledaj i ovo Divlje jagode (Foto: PR) Premijera! ''Sama si" novi je i posljednji singl Divljih Jagoda prije izlaska novog studijskog albuma!

Shodno tome na albumu su ugostili nekadašnje članove Tonija Jankovića, Mladena Vojičića Tifu, Sanina Karića, Nenada Borića i Edina Šehovića Šehu koji zajedno s Divljim jagodama slave 40 godina postojanja. S ovim albumom pjevač Toni Janković postaje punopravni član benda, a upravo je on dio potpuno nove pjesme, naslovne ''Jukebox“. Glazbu i aranžman potpisuje osnivač i gitarist Divljih jagoda Zele Lipovača, a tekst je radio hitmejker Nenad Ninčević.

U video spotu Jagode evociraju stare uspomene i prisjećaju se svih 40 godina uspješne karijere. Posvetili su ga Mustafi Ismailovskom – Mucu, klavijaturistu originalne postave, ali i publici koja je vjerno svih ovih godina uz njih.

Produkciju spota potpisuju RetroMetro & JohnDoeProduction, a režiju Pukovnik Dabrov. Glavna akterica spota, Anđela Popić, predstavlja pripadnicu mlade generacije koja na jukeboxu odabire Divlje jagode, a potom joj se pridružuje Toni Janković i priča priču o jednom od najvećih bendova naših prostora.

I album ''Jukebox'' spoj je pjesama koje su odgajale rock generacije, od onih koje često izvode na koncertima do onih koje su zaslužile puno više pozornosti. ''Ulica na lošem glasu'', ''Zbog tebe draga“, ''Sama si“, ''Zauvijek tvoj'', ''Sarajevo, ti i ja“, ''Nemam ništa protiv“, ''Zvijezda sjevera“ i ''Znamo da je kraj'' stižu u potpuno novom ruhu, osvježenom i još žešćem zvuku. Osim naslovne ''Jukebox'', na albumu su i potpuno nove ''Virtualni svijet'' i ''Dug je bio put“, na kojoj se Divljim jagodama pridružio planetarno popularni reper Stoka, te instrumentalna obrada Beethovenove skladbe ''Za Elizu“.

''Jukebox'' Divljih jagoda od danas je u prodaji u izdanju Croatia Recordsa u svim bolje opremljenim CD shopovima u regiji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene