pjesma puna optimizma

Dino Merlin otkrio novi singl i spot "Mi“ sniman na području pod zaštitom UNESCO-a

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Mi' najavljuje novo vrijeme, vrijeme u kojem više nego ikad trebamo biti “Mi” jer samo tako možemo prevladati nedaće koje život postavlja pred nas, kaže Dino Merlin.

U crnogorskom kompleksu Porto Montenegro Dino Merlin je premijerno predstavio video spot za pjesmu "Mi“. Ovo je prvi singl s predstojećeg, dvanaestog po redu albuma ovog kantautora.

Video spot u čijoj su realizaciji sudjelovali umjetnici iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije predvođeni redateljicom umjetničkog imena KUKLA, sniman je u Porto Montenegru, marini i nautičkom naselju u bokokotorskom zaljevu, koji je pod zaštitom UNESCO-a, te prvom One&Only resortu u Europi koji se otvara u proljeće 2021. godine.

Pjesma je puna života, optimizma, nade i vjere u bolje sutra. "Mi' najavljuje novo vrijeme, vrijeme u kojem više nego ikad trebamo biti “Mi” jer samo tako možemo prevladati nedaće koje život postavlja pred nas, kaže Dino Merlin.

Promocijom spota i pjesme Dino Merlin i Porto Montenegro su započeli višegodišnju kreativnu partnersku suradnju. "I jedni i drugi želimo stvarati djela koja ostaju, promovirati i stvarati nove vrijednosti o kojima slično razmišljamo, tako da kada govorim o suradnji s Porto Montenegrom, bez zadrške mogu reći 'Mi’”, zaključuje Dino Merlin.

Glazbu za tekst Dine Merlina zajednički potpisuju Dino Merlin i Mahir Beathouse, dok su aranžman radili Ozan Bayraşa i Adis Sirbubalo. Na videospotu uz već spomenutu redateljicu, sudjelovala je snimateljska ekipa na čelu s direktorom fotografije Lazarom Bogdanovićem iz Beograda, kao i plesna grupa predvođena koreografkinjom Helenom Janjušević iz Zagreba, a sve u produkciji Magaze iz Sarajeva i Porto Montenegra.

Pogledaj i ovo Drugi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 9 Jedan jedini! Dino Merlin na impresivnom zadnjem koncertu u Zagrebu doživio jedan od najvećih trijumfa svoje karijere

Dino poručuje kako u ovim najsretnijim vremenima ne smijemo gubiti optimizam, vjeru i nadu, već pokazati jedni drugima, a naprije sami sebi, da iz svega ovoga možemo izaći bolji i plemenitiji. Pjesma „Mi“ sadržava upravo takvu snažnu, ljudsku poruku. Jer biti čovjek, ali i imati to ljudsko u sebi je u današnje vrijeme najbitnije. Budimo ljudi, budimo svoji, budimo MI – poruka je nove pjesme Dine Merlina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene