ZAPAMTITE TO IME

DINO BOGOVIĆ Stiže nova glazbena zvijezda

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Njegove vokalne sposobnosti su jako upečatljive, a osvojit će vas svojim singlom prvijencem 'Mogla si'.

Osim što osvaja izgledom, Dino Bogović je singlom prvijencem 'Mogla si' odlučio pokazati ono u čemu je najbolji, pjevanje, koje je ujedno i njegova najveća ljubav.

'Ušao je u studio kako bi ga čuo, kao preplašeni dječak, a izašao je prema mom mišljenju, kao pjevač koji ne može ne uspjeti. Dino Bogović je od onih talenata za koje se kaže, zapamtite to ime!', kazao je o Dinu Bogoviću, skladatelj i tekstopisac Miroslav Rus.

Pogledaj i ovo showbuzz Svaka čast! Miroslav Rus nagrađen važnim glazbenim priznanjem: "Glazba je za mene jedini univerzalni svjetski jezik bez loše namjere!"

Sam Dino otkrio nam je kako se premijerom pjesme počeo ostvarivati njegov glazbeni san, ‘Taj san počeo se ostvarivati susretom s Danijelom Banićem, nakon čega sam neplanirano završio u studiju Hit Recordsa otpjevavši nekoliko meni dragih pjesama. Miroslav Rus tada je prepoznao u meni talent. Krenuli smo sa suradnjom u koju je ušao i Ante Pecotić, autor mog prvog singla "Mogla si". Malo je reći da sam oduševljen pjesmom, kao i suradnjom sa Miroslavom, te Antom koji su vrhunski glazbenici i autori, ali prije svega veliki ljudi. Nadam se kako će publika uživati u zvuku i stihovima singla 'Mogla si', koliko i ja.'

Najveći 'krivac' za nastajanje pjesme, Ante Pecotić koji potpisuje glazbu, tekst i aranžman, nije krio oduševljenje Dinovim očaravajućim pjevanjem, istaknuvši kako je pjevač ovakvog kalibra i potencijala tiha želja svakog skladatelja i producenta.

'Dino se pojavio u prostorijama Hit Recordsa prije nekoliko mjeseci kao jedan u nizu pjevačkih talenata. Nismo imali prevelikih očekivanja, ali kada smo ga Miroslav Rus i ja čuli, znali smo da je upravo on spoj pjevača, karaktera i vokala kakvog dugo tražimo. Njegove vokalne sposobnosti su toliko upečatljive, tako da već dugo nisam bio toliko siguran u nešto, kao u činjenicu, da će Dino Bogović na jedinstven i originalan način promijeniti i osvježiti 'boje' etera.', kazao je Pecotić.

Pjesmom 'Mogla si' započelo je zajedničko glazbeno putovanje i suradnja, Dine Bogovića, Miroslava Rusa i Ante Pecotića, za koju vjerujemo kako će potrajati još dugo.

Dopustite neka i vas na prvo slušanje osvoji 'Mogla si'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene