premijera spota

Ovom mladiću tek je 16 godina i već je krenuo u osvajanje domaće glazbene scene, a ima i sjajnu ekipu iza sebe

Dino Guščić Dino Guščić Foto: PR

Pjesma označava početak suradnje s Croatia Recordsom, ali i sjajnim glazbenikom Andrejem Babićem, vođom benda Markiz koji stoji iza brojnih hitova.

Neki ga od milja zovu rapskim grdelinom, ali ovaj mladi slavuj zapravo je izniman talent koji upravo započinje svoju profesionalnu glazbenu karijeru. Dino je dočekao svoje jutro, a s prvim singlom "Čekam jutro" kreće na putovanje koje će za njega biti, prema svemu sudeći, obasjano najvećim svjetlima reflektora. Pjesma označava početak suradnje s Croatia Recordsom, ali i sjajnim glazbenikom Andrejem Babićem, vođom benda Markiz koji stoji iza brojnih hitova. Andrej je skladao glazbu na tekst rapsko-zagrebačkog književnika Krešimira Butkovića, dok je zajedno s producentom Ivanom Božanićem radio aranžman.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Novi singl kantautorice Erne ima jednostavan fokus - na izvedbi jednog intimnog “komadića duše“

Videospot potpisuje Mario Borščak, a snimljen je u cijelosti na Rabu te se uz Dinu u njemu pojavljuje Kraljica Hrvatske, Maja Lončarević koja je također s Raba.


"Otkad sam krenuo na ovaj glazbeni put uvijek sam imao jasan cilj, baviti se glazbom i doći do uspjeha.", kaže Dino koji je počeo pjevati s tri ili četiri godine uz oca i djeda koji su pjevali u klapi, te je uspješno završio osnovnu glazbenu školu. Suradnju s Andrejem Babićem opisuje kao jedno novo i predivno iskustvo koje ga je odvelo do novih poznanstava.

Sve je jasno, Dino kreće na put do zvijezda, a prva pjesma je pravi dokaz da će svoje ciljeve vrlo brzo ostvariti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene