Oduševili publiku

Detourovci u zagrebačkoj Tvornici dokazali da je došlo njihovo vrijeme

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Detour održala je nastup u zagrebačkoj Tvornici!

'Iako sam neposredno prije izlaska na stage osjećao i tremu i odgovornost, svega toga je nestalo onog trena kad su se upalila svjetla i počeo koncert. Cijeli bend je dao svoj maksimum i vjerujem da je publika to osjetila. Ovo je za nas bio veliki izazov i nadam se da smo opravdali ukazano povjerenje pred prepunom Tvornicom, a što me najviše veseli je da je naše pjesme, kako starijeg tako i novijeg datuma, publika itekako prepoznala.  Prema reakcijama vidim da smo dobili i veliki broj novih fanova što  je i poanta bavljenja glazbom. Dokazali smo da smo spremni za velike priče i da se osam godina rada i upornosti, uz tri studijska albuma, na kraju itekako isplatilo. Užitak je bio neopisiv,' komentar je autora i producenta grupe Detour, Nenada Borgudana, nakon njihovog koncerta održanog ovog petka u Velikom pogonu Tvornice.

Pogledaj i ovo showbuzz intervju za dnevnik.hr Pokretačka je snaga jednog od najboljih naših pop bendova, otkrio nam je što se sve promijenilo te koji mu je najdraži hit koji je napisao

DETOUR predstavlja novi album 'A što ak' ja...'

'Posebno me oduševilo što je publika svih generacija plesala na svaki naš takt. Mogu zaključiti da nam je srce veliko i da na ovome nećemo stati, jer uskoro slijede koncerti diljem Lijepe naše', nadovezala se Maja Posavec koja je uspjela puna dva sata držati pozitivnu energiju, koja se te večeri mogla itekako osjetiti među prisutnima.

Uz podrušku stalnih članova benda, a to su: Alen Križaj, Dominik Žagmešter i Edi Grubišić, posebno oformljene brass sekcije - Jakše Kriletića i Andreja Jakuša te posebne gošće Ivane Rushaidat, možemo zaključiti kako je koncertna promocija albuma 'A što ak' ja...' bila pun pogodak, te praznik za glazbene sladokusce. Plesalo se i pjevalo puna dva sata, a najbolju reakciju pobudili su neminovno njihovi veliki hitovi poput 'Srce veliko', 'Od vrha do dna', 'Mjesec', 'Snijeg', 'Ljeto', 'Daleko' čime je grupa DETOUR svima  jasno dala do znanja da je došlo i njihovo vrijeme. Dojam na pozornici dodatno je pojačao VJ Tomislav Brđanović, koji je  bio zaslužan za odlične video 'kulise'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene