Nakon dugo vremena

Davor Radolfi ima novi singl 'Neka se živi' - Poslušajte!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dugogodišnje ugledno ime hrvatske scene, Davor Radolfi i njegov band Ritmo Loco, novi su članovi glazbene obitelji Hit Recordsa.

Nekako u isto vrijeme svijetla scene ugledao je i dugoočekivani novi singl Davora Radolfija i Ritma Loca 'Neka se živi'. Davor je ovoga puta radio glazbu, Ines Prajo tekst, a na sve to svoj odlični aranžman nadodao je Tomislav Modrić.

Pogledaj i ovo Davor Radolfi (Foto: IN Magazin) "Skidam joj kapu, to je posao" I Davor Radolfi ima svoje mišljenje o spektaklu Aleksandre Prijović u Zagrebu: ''Čestitam joj na publici i mašineriji koju ima, sve je na visokoj razini!''

Vanda Winter ima novi spot za pjesmu 'Osjećaji'

Što se krije iza ovoga zanimljivog naslova 'Neka se živi' i koju poruku šalje svojoj brojnoj publici, upitali smo Davora Radolfija.

'Što reći o samom naslovu pjesme? Filozofija života nalazi se u samom refrenu, koji je od velikog značenja. Kada se živi, neka se živi do kraja, kada se ljubi, neka se ljubi sa srcem i dušom. Tko nije tako probao živjeti, niti ne može znati kako je to. Veseli me što će moja publika kroz kratko vrijeme imati prilike vidjeti i video spot za istoimeni singl, a do tada uživajte maksimalno, kako najbolje znate, jer neka se živi do kraja!', poručio je Davor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene