Davor Čukelj
Davor Čukelj Foto: PR

Davor Čukelj iskustvo u glazbi je stjecao dugo godina suradnjama s eminentnim izvođačima, a upravo je objavio svoj prvi samostalni singl.


Davor Čukelj je novo lice naše glazbene scene, pop-rock kantautor iz Zaprešića. Nastupio je na mnogim festivalima surađivao s poznatim imenima hrvatske glazbene scene.

Iskustvo koje je stjecao svih ovih godina u glazbi, ali i ostvarene suradnje s mnogim eminentnim izvođačima, dobro su ga pripremile za ono što ga očekuje u njegovoj samostalnoj karijeri.

I više nego spreman, Davor predstavlja novu pjesmu 'Ovdje sam i ovdje ostajem'', a već paralelno u suradnji s Tomom Bačurin iz Long Play Studia, koji je ujedno i producent i aranžer svih Davorovih pjesama, priprema nove materijale.

Iako ima mnogo glazbenih uzora njegova glazba je ipak ostala originalna i jedinstvena. Album prvijenac "Uspomene" izlazi ove godine u izdanju Long Play Records, a najavljuje ga pjesmom "Ovdje sam i ovdje ostajem" za koji je snimljen i video spot u produkciji Kristijana Gradečkog.

Ponosno istaknula nikad bujniji dekolte, a djeluje kao da na sebi nije imala ništa osim balonera