Kakvo predstavljanje!

David Coverdale jasno i glasno poručio: "Dino Jelusić je ponos Hrvatske"

Dino Jelusić i David Coverdale Dino Jelusić i David Coverdale Privatni album 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Jelusić i David Coverdale Dino Jelusić Dino Jelusić Dino Jelusić Dino Jelusić - 4 Dino Jelusić - 2 Dino Jelusić - 3 Dino Jelusić - 1 In Magazin: Dino Jelusić - 8 In Magazin: Dino Jelusić - 6 +10 In Magazin: Dino Jelusić - 7 Galerija

Dino Jelusić, jedan od najboljih svjetskih vokala i multiinstrumentalista nedavno je krenuo na dugoočekivanu oproštajnu turneju kultnog benda Whitesnake predvođenog legendarnim Davidom Coverdaleom.

Da pozornicom ne dominira samo kao frontmen nego i kao instrumentalist pokazale su Dinine solaže na keytaru koje su već nakon prvog koncerta u Dublinu postale viralne na društvenim mrežama i YouTubeu. Prošlog ponedjeljka turneja se zaustavila u Londonu gdje je Whitesnake zajedno s Europe i Foreignerom održao spektakularni koncert u rasprodanoj O2 Areni!

Pogledaj i ovo Dino Jelusić Uoči turneje s Whitesnakeom Dino Jelusić otkrio zašto ga ljute medijski napisi: ''Nije me to strah reći, ljudi će bezveze pomisliti da sam kreten''

"To je prvi puta u karijeri da je Whitesnake svirao u O2 Areni. Svaki član Whitesnakea je dobio sliku, crtež benda i personaliziranu čestitku za rasprodanu O2 Arenu.", rekao je Dino.

Ovaj koncert za briljantnog Dinu bio je poseban i zbog toga što je njegov nastup s Whitesnakeom po prvi puta uživo gledala i njegova obitelj. Veličanstvenu večer dodatno je uljepšao David Coverdale koji je u jednom trenutku pozvao Dinu da mu se pridruži te su zajedno u ogromnom auditoriju pokušali pronaći Dininog oca Darija kojem je Coverdale s pozornice poručio: "Dario, želim predstaviti vašeg nevjerojatno nadarenog i talentiranog sina, izuzetnog pjevača i instrumentalista, ponos Hrvatske - Dinu Jelusicka!", nakon čega je dvoranom odjeknuo gromoglasni pljesak.

"Bilo je humoristično, bilo je urnebesno, ali bilo je baš lijepo što je David odvojio to vrijeme da pozdravi mog oca i najavio me na tako lijep način.", o tom posebnom trenutku ispričao je Dino.

Whitesnake nastavlja svoju veliku turneju, a uskoro će Dinu, Coverdalea i ostatak Snakesa imati priliku gledati i domaća publika na zagrebačkoj Šalati na koju stižu već 2. srpnja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene