premijera

Daria Hodnik predstavlja novu autorsku pjesmu "Sjenka" koja je pomak prema modernijem i svježijem zvuku

Daria Hodnik Daria Hodnik Foto: PR

Daria Hodnik novu pjesmu je napravila zajedno sa suprugom, Dadom Marinkovićem iz Parnog valjka, a miks i mastering i ovoga puta potpisuje Marijan Brkić Brk.

Daria Hodnik nakon radijskog hita "Srce od stakla" otkrila je još jednu potpuno novu pjesmu, "Sjenka", koja će se naći na njezinom nadolazećem drugom studijskom albumu. U pitanju je još jedna autorska pjesma koju je radila zajedno sa suprugom Dadom Marinkovićem iz Parnog valjka, a miks i mastering i ovoga puta potpisuje Marijan Brkić Brk.

Pogledaj i ovo PR Badman Marko Vuletić odveo fanove u kino na Badmana

"Ovo je druga autorska pjesma Dade i mene i izgleda da smo uhvatili dobar niz te nastavljamo istim tempom. Zaista smo vrijedno radili i proveli sate u studiju kako bi dobili krajnji rezultat. Mislim da je ovo jedna kvalitetna i radiofonična pjesma, a ono što je bitno za naglasiti kao i do sada snimana je uživo u studiju.", kaže Daria koja ističe kako su ovom pjesmom napravili pomak prema modernijem, svježijem i novijem zvuku.

"Sjenka" je nešto drugačijeg pop rock zvuka od onog koji smo imali prilike čuti do sada, a obogaćena je zaraznim synth i gitarskim riffovima. Daria je još jednom pokazala kako se odlično snalazi u različitim pop rock varijantama, a ovaj žešći zvuk čak joj bolje stoji jer se u njemu još više ističe njezin nevjerojatan vokal.

Ono što ovaj singl posebno krasi jest i prateći lyric video na čijoj animaciji je radila već prepoznata ilustratorica i animatorica Katarina Jukić koja se predstavlja pod umjetničkim imenom Grimzzi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene