Daria Hodnik
Daria Hodnik Foto: PR

Daria je nevjerojatna vokalistica koja je dugi niz godina bila i jest, ako se tako možemo izraziti, „desni vokal“ nekih od najvećih glazbenih zvijezda u regiji.


Fantastična Daria Hodnik prošle godine objavila je svoj album prvijenac kojeg krasi upravo ovaj epitet s početka – „fantastična“. I doista jest tako, Daria je nevjerojatna vokalistica koja je dugi niz godina bila i jest, ako se tako možemo izraziti, „desni vokal“ nekih od najvećih glazbenih zvijezda u regiji. Već jedno izvjesno vrijeme uspješna je i u solo karijeri, a sada sa svojim suprugom, bubnjarem Parnog valjka Dadom Marinkovićem, predstavlja prvu zajedničku autorsku pjesmu „Srce od stakla“. Na miksu i masteringu radio je još jedan Valjkov as – Marijan Brkić Brk, a koji je također jedan važan kotačić u karijeru Darije Hodnik.

Vezani članci Slika nije dostupna Intervju s Dariom Hodnik: 'Ljubav prema glazbi i dalje je neiscrpna' Slika nije dostupna Daria Hodnik: Došlo je vrijeme za novu pjesmu koja će oduzeti dah

„Presretna sam što publici po prvi puta mogu predstaviti svoju autorsku pjesmu. Dado i ja sve radimo zajedno te je privilegija što imate kod kuće svu opremu s kojom možete snimiti pjesmu. Tako smo snimali razne verzije „Srca od stakla“ dok nismo došli do ove. Glazbu sam napisala još prije 10-ak godina kada su naša djeca bila skroz mala i sjećam se da sam za klavirom nešto tipkala dok sam ih držala u naručju. Tako je nastala tema koja je nit vodilja i karakteristična je zbog specifičnog zvuka. Pjesma je ljubavna i to je tematika koja je uvijek dobrodošla kako bi se odmakli od ovih teških vremena. Iskreno se nadam da će publika uživati u slušanju“, rekla je Daria.

Dugogodišnji suradnik i prijatelj Dinko Pasini potpisuje spot koji kroz zvjezdano nebo predstavlja u najboljem svjetlu pjesmu i njezinu temu. Srce od stakla je krhko srce, ali Darijina ljubav prema glazbi ne poznaje granice i njezino srce uvijek će velikim dijelom biti posvećeno ovoj umjetnosti koja život znači.

Bujne grudi joj umalo ispale iz tijesnog bikinija: Kći slavnog para mamila uzdahe na plaži