Više od dvije tisuće mladih posljednju se večer festivala zabavljalo uz grupu S.A.R.S.


Nezaboravnim nastupom grupe S.A.R.S. KnockOut Snow Festival 2015. završio je ovog vikenda svoje četvrto izdanje. Prekrasan francuski skijaški centar Les Orres bio je dom tisućama mladih iz Hrvatske i regije koji su svojim druženjem u svijet poslali sliku rasplesanih i raspjevanih mladih ljudi, koje spaja jedno novo prijateljstvo i zajednički povratak na KnockOut Snow Festival 2016.

U idili Alpa uživali su Kraljica svijeta 90’te godine Danijela u društvu supruga Nenada Gračana, koji su na svoj drugi KnockOut Snow Festival poveli kćerke koje su uživale u snježnim radostima. Uz njih, na festivalu je plesao i mladi režiser Filip Dizdar s društvom, Renata Sopek, Anamarija Asanović i Vesna Jelić te mnogi drugi.

Nastavak turneje, prepuni klubovi i najava novog singla!

“Mislili smo da će se ove godine cure priključiti mladima u provodima, no ipak su još samo skijale. Možda su ovo posljednji trenuci da je obitelj ovako na odmoru skupa, jer će vjerojatno već iduće izabrati odmor s društvom. Oduševljeni smo festivalom, zabavljali smo se na dnevnim Apres ski partijima!” – izjavila je Danijela Gračan, dok je njen suprug, nogometni trener Nenad dodao: “Meni je ovdje pravi odmor, radim sendviče, prošećem pse dok cure skijaju. Idilično nam je ovdje, ovo nam je druga godina na skijanju s Collegium putovanjem i moram priznati da smo jako zadovoljni te da ćemo se vratiti ponovno!”

U sedam festivalskih dana na dnevnim Apres ski partijima te noćnim koncertima u francuskom skijaškom centru Les Orresu nastupili su grupa Vatra, Hladno pivo, beogradski S.A.R.S. te reper Edo Maajka, a brojne sportske i zabavne aktivnosti poput klizanja, vožnje snowmobilima, paraglidinga, snow parka i nezaobilaznog skijanja na vrhunski uređenim stazama upotpunile su čarobnu zimsku avanturu i atmosferu bajkovite Francuske.

KnockOut Snow Festival i ove se godine zbog velikog interesa održao u čak dva termina, a novogodišnju i classic avanturu posjetilo je više od 2500 zaljubljenika u snježne sportove koji su u Francusku doputovali iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Osim hrvatskih i regionalnih medija i ove godine festival su popratili brojni francuski mediji što i četvrtu godinu za redom KnockOut Snow Festival svrstava na sam vrh ljestvice najvećeg hrvatskog i regionalnog grupnog skijanja i boardanja o kojem će se bez sumnje dugo pričati.

Snježna avantura završava mini festivalom KnockOut Snow Closing koji se od 13. – 15. ožujka 2015. održava na Jahorini.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook