Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovim koncertom nastavlja se tradicija koncerata povodom Dana žena u Rijeci.


Dan žena poseban je dan svih pripadnica ljepšeg spola, a ove godine u Rijeci će se obilježiti velikim koncertom Damira Kedže u Centru Zamet s početkom u 20 sati.

Besplatne ulaznice dijeliti će se u nedjelju i ponedjeljak, 6. i 7. ožujka na riječkom Korzu u 11 sati, stoga ne propustite priliku na vrijeme doći po svoju ulaznicu i time biti dio čarobne večeri koja se ne propušta.

'Ovo je najveći koncert u mojoj karijeri. Iznimno me veseli što ću na sam Dan žena, pjevati pripadnicama ljepšeg spola. Vjerujem da je pred nama posebna večer u kojoj ćemo svi uživati, zajedno sa mojim glazbenim gostima.', rekao je Damir Kedžo uoči koncerta.

Posljednjih nekoliko mjeseci za Damira Kedžu su i više nego uspješni, a ovaj koncert će biti samo nastavak odličnih događanja.

Osim što vlada radijskim eterom sa svojim posljednjim singlovima 'Korijen u pijesku', 'Tebi sve sam oprostio', 'Kada ljubav stisne zube', iza njega je nastup na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu na kojem je sve prisutne ostavio bez daha izvevši pjesmu 'Korijen u pijesku'.

Ipak, jedan jako veliki događaj obilježio je karijeru Damira Kedže. U ruskom Sochiju, početkom listopada prošle godine, uvjerljivo je pobjedio na natjecanju mladih pop pjevača 'New Wave Stars 2015'.
Ovom veličanstvenom pobjedom, Kedžo je otvorio vrata na veliko rusko tržište, te istaknuo kako je ovo jedna od najljepših stvari koja mu se dogodila u životu.

Boravivši u Rusiji, Damir je stekao nova poznanstva, prijatelje, kolege, među kojima svakako izdvaja grupu Guru Groove Foundation.

Upravo će Guru Groove Foundation nastupiti kao gosti na koncertu Damira Kedže. Spomenuta grupa jedna je od najzanimljivijih elektrofunk i najpoznatijih grupa u Rusiji, koji su česti gosti na njihovim najvećim festivalima. Iza sebe imaju dva albuma, posljednji su objavili 2014. godine. Za proljeće ove godine pripremaju novo dugo očekivano izdanje.

Osim spomenutih gostiju iz Rusije, uz njih će se na koncertu pojaviti prekrasna Tina Vukov, ali i iznimno talentiran makedonski pjevač David Temelkov, koji svojom pojavom na glazbenom nebu, nikoga nije ostavio ravnodušnim.