Damir Kedžo i Tijana Bogičević objavili su pjesmu "Hram" i konačno ostvarili dugoželjenu suradnju.

Galerija Damir Kedžo i Tijana Bogičević Damir Kedžo i Tijana Bogičević Damir Kedžo i Tijana Bogičević +8 Damir Kedžo i Tijana Bogičević

Pjesma “ Hram” duet je Damira Kedže i Tijane Bogićević jednog od najljepših i najkvalitetnijih ženskih vokala u Srbiji, a osim što su oboje vokalno izvrsni, povezuje ih i ljubav prema Euroviziji jer i ona je predstavljala svoju zemlju na Eurosongu 2017.godine.

Vezani članci Tin Samardžić - 7 Najtajanstveniji član prvog hrvatskog boy-benda vratio se u Hrvatsku: Tin, o čijem se životu malo zna, posjetio rodni kraj! Snježana Mehun - 9 Nogometna euforija među domaćim zvijezdama, doznajte tko su najstrastveniji navijači!

Autorica glazbe i teksta za pjesmu je Aleksandra Milutinović, jedna od najpoznatijih autorica u regiji.

Kompletan tim koji stoji iza projekta danas je zadovoljan rezultatom i želimo svima čestitati Dan ljubavi ovom moćnom i ljubavnom pjesmom “Hram".

" Aleksandra Milutinović je autorica koju izuzetno cijenim i s kojom sam oduvijek želio surađivati. Žena je to koja je napisala brojne kultne pjesme koje svi znamo i vjerujem da će tako biti i s ovom pjesmom. Pjesmu sam čuo prije točno godinu dana i vjerovao u nju od prvog slušanja. Odlična je u solo izvođenju , ali smo je čuli i kao duet. Znate da ja volim duete, posebno kada su žene s moćnim vokalom i snažnim karakterom u pjevanju u pitanju, a Tijana je točno takva. Aleksandra je naše vokale savršeno složila i “Hram" je tu, ljubav ćete osjetiti na prvo slušanje“, izjavio je Damir Kedžo.

"Pjesmu "Hram" zavoljela sam na prvo slušanje. Sretna sam što se dogodio duet s Damirom. Oboje smo predstavljali svoje zemlje na Euroviziji, glasovno se izuzetno dobro slažemo, mislim da je odličan pjevač. Radujem se svakoj kvalitetnoj suradnji i jedva čekam da zajedno uživamo u reakcijama publike “, poručila je Tijana Bogićević.

Uz moćne vokale i snažan tekst pjesme i video i lokacije su morale biti jednako moćne. Video spot potpisuju Gržinčić creative visuals studio , a sniman je na predivnim lokacijama Primorsko goranske i Istarske županije. U spotu su birane lokacije netaknute prirode, a Damir I Tijana pokazali su sve svoje pjevačke, ali i svoje jahačke sposobnosti.

Zahvaljujući strpljenju, stručnosti i pozitivnoj energiji učitelja iz konjičkog kluba Njivice i Damir i Tijana prošli su kratku obuku i u spotu ih vidimo na predivnim konjima ovog konjičkog kluba, a da prije toga nikada nisu jahali.

Palača šećerane u Rijeci, impozantne ljepote i kulturne i povijesne vrijednosti Tijanin je i Damirov Hram ljubavi u ovom spotu .
Savršeno lijepa palača, neprocjenjive arhitekture bila je najbolja kulisa pjesmi koja se zove Hram i pjeva o ljubavi kao jedinom sigurnom utočištu.

Puno je ljudi uključeno u projekt "Hram", a najvažnije je da smo danas svi zadovoljni. Usprkos pandemiji i svim strogim mjerama snimljen je regionalni projekt i zahvalni smo svima koji su sudjelovali.

Pjesmu “Hram" potpisuju  autorica teksta i glazbe Aleksandra Milutinović, producenti Aleksandra Milutinović i Dušan Alagić.

Nakon glasina da je teška ovisnica zvijezda "Ambasadorove kćeri" otkrila zašto joj se život promijenio u samo jednom danu Neslihan Atagul Neslihan Atagul i Kadir Dogulu Neslihan Atagül Doğulu +6 Neslihan Atagül

Najvatrenije izdanje Ronaldove Georgine dosad? Ovaj video već su pogledali i komentirali milijuni ljudi! Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez +9 Georgina Rodriguez

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju