D\'Beni band
D\'Beni band Foto: PR

D'Beni band će na virtualnom koncertu izvesti svoje autorske pjesme, ali podsjetit će publiku i na neka prošla vremena kada je na sceni žarila i palila grupa Teens.


Iako koncerata koji se izvode uživo, nažalost, još uvijek nema, izvođači nisu zaboravili na svoju publiku koja ih vjerno prati i podržava godinama. Druženja su možda zabranjena, ali ljubiti se mora jer ljubav je jedina zbog koje postojimo, zbog koje se trudimo biti bolji ljudi, a Valentinovo jedini dan u godini kada svojim boljim polovicama na malo posebniji način pokazujemo koliko nam znače.

Upravo to žele pokazati i dečki iz grupe D'Beni bend, na čelu s pjevačem, svima poznatim Danielom Benijem. Povodom Valentinova, D'Beni bend poziva sve da im se 13. veljače s početkom u 20 sati, pridruže na njihovoj Facebook stranici na koncertu koji su pripremili posebno za svoje obožavatelje.

Grupa će izvesti svoje autorske pjesme - 'Sto godina', 'Vrijeme uspomene briše', 'Doza', 'Sad kad nema te', ali podsjetit će publiku i na neka prošla vremena kada je na sceni žarila i palila grupa Teens te izvesti pjesme 'Hajde reci što', 'Anđeo čuvar', 'Zato' i mnoge druge.

Šuput pozirala sa suprugom mjesec dana prije poroda, haljina je savršeno istaknula trudnički trbuh