13. veljače

Povodom Valentinova, D'Beni band pripremio je svojoj publici koncert iz dnevnog boravka

D\'Beni band D\'Beni band Foto: PR

D'Beni band će na virtualnom koncertu izvesti svoje autorske pjesme, ali podsjetit će publiku i na neka prošla vremena kada je na sceni žarila i palila grupa Teens.

Iako koncerata koji se izvode uživo, nažalost, još uvijek nema, izvođači nisu zaboravili na svoju publiku koja ih vjerno prati i podržava godinama. Druženja su možda zabranjena, ali ljubiti se mora jer ljubav je jedina zbog koje postojimo, zbog koje se trudimo biti bolji ljudi, a Valentinovo jedini dan u godini kada svojim boljim polovicama na malo posebniji način pokazujemo koliko nam znače.

Upravo to žele pokazati i dečki iz grupe D'Beni bend, na čelu s pjevačem, svima poznatim Danielom Benijem. Povodom Valentinova, D'Beni bend poziva sve da im se 13. veljače s početkom u 20 sati, pridruže na njihovoj Facebook stranici na koncertu koji su pripremili posebno za svoje obožavatelje.

Grupa će izvesti svoje autorske pjesme - 'Sto godina', 'Vrijeme uspomene briše', 'Doza', 'Sad kad nema te', ali podsjetit će publiku i na neka prošla vremena kada je na sceni žarila i palila grupa Teens te izvesti pjesme 'Hajde reci što', 'Anđeo čuvar', 'Zato' i mnoge druge.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene