Dobre zabave u četvrtak nije manjkalo na Bundeku, gdje je više od dvije tisuće posjetitelja uživalo u posebnom programu na ljetnoj pozornici, na kojoj je hit-mjuzikl Crna kuća sugrađanima priuštio salve smijeha uz nekoliko najzanimljivijih dijelova ovoga spektakla.


Velik interes za posebno osmišljeni program koji je proizašao iz mjuzikla i koji je na ovu ljetnu manifestaciju privukao velik broj posjetitelja, još jednom je pokazao da je ova nesvakidašnja urnebesna komedija pogodila kulturnu žicu kod publike svih uzrasta i vratila interes građana za pomalo zaboravljeno kazalište.

Vezani članci Slika nije dostupna Radostan dan u prihvatilištu za beskućnike uz Crnu kuću! Slika nije dostupna Dan žena u Crnoj kući!

Zanimljivost jezerske izvedbe bila je to da se, nakon što je više nego uspješno uskočio u ulogu glavnog negativca za potrebe predstave u Osijeku, sam redatelj i koreograf mjuzikla Igor Barberić ovoga puta našao u ulozi rasplesanog franjevca Pere. Barberić, koji u svojoj karijeri, uz brojne koreografske i redateljske projekte, broji i zaista impozantan broj uloga u vrhunskim svjetskim mjuziklima, od kojih su samo neki Mačke, Briljantin i Kosa, ovime je dokazao da je neupitno jedan od najsvestranijih stručnjaka za mjuzikle u svijetu.

Uz njega su na ljetnoj pozornici na Bundeku Zagrepčane uveseljavali i popularni pjevač Damir Kedžo, potom Antonia Barišić, Dunja Fajdić, Marija Kolb, Hrvoje Foretić, Igor Baksa, Matija Škvorc, Boris Barberić, Vesna Ravenšćak i Siniša Vidović, uz pratnju benda uživo.

Simpatičnom izvedbom na Bundeku, ujedno je najavljena i nova sezona Crne kuće, spektakularnog mjuzikla u boji, koji je do sada na noge podigao više od 17.000 gledatelja, nedavno je oduševio publiku u Opatiji i Osijeku, a za jesen priprema nova iznenađenja. Urnebesna komedija uskoro se vraća u Zagreb zajedno sa broadwayskom uspješnicom Footloose gdje će u novoj sezoni bez sumnje nasmijati još tisuće onih koji do sad nisu imali prilike uživati u ovom spektaklu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook