11.studijski album

Colonia vas nagrađuje: Osvojite najnoviji album 'Tvrđava'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon tri godine od posljednjeg albuma 'X', od danas je u prodaji najnoviji, jedanaesti studijski album grupe Colonia, kojem su fanovi odabrali ime 'Tvrđava'.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Jedna jedina Indira To može samo ona - Pozirala dok reže kulen

Album sadrži 12 novih pjesama, s albuma su predstavljena već tri singla, 'Tako ti je mali moj' i 'Laž za laž' koje prati i spot, te posljednji singl 'Kap tvoje ljubavi'. Na novom albumu grupa je fanovima pripremila i jedno iznenađenje, snimivši baladu 'Srce nikad ne laže', za koju grupa snima spot već ove nedjelje pod redateljskom palicom neponovljivog Darka Drinovca, a koja je ujedno i aktualni singl s novog albuma.

Colonia vas nagrađuje sa 10 potpisanih primjeraka novog albuma , napišite zašto biste upravo vi trebali osvojiti 'Tvrđavu' i vaše odgovore pošaljite na natjecaj@novatv.hr

>> Poslušajte teaser novog albuma Colonije - 'Tvrđava'!

Album autorski i ovoga puta u potpunosti potpisuje Boris Đurđević koji je povodom njegovog objavljivanja izjavio: 'Ovaj album je zasigurno najzahtjevniji koji sam do sada radio, no ne toliko zbog zadanog stila, koji Colonia slijedi već 17 godina, već zbog činjenice da je trebalo prepoznati svjetske trendove i prilagoditi ih našem tržištu te sve zahtjevnijem uhu prosječnog slušatelja. Zadovoljni smo gotovim proizvodom, no najvažnije je da zadovoljna bude naša publika zbog koje i postojimo'.

'Bit će ovo najbolje Valentinovo ikad. Iako nam je već jedanaesti album, osjećala sam se kao da nam je prvi. Dala sam najbolje od sebe snimajući ga i nadam se da će publika to prepoznati', uzbuđeno je izjavila Indira na dan objave albuma.

'Ponosni smo i sretni što suradnja s grupom Colonija evo već traje peti studijski album, najduži niz koji je Conia imala sa jednim izdavačem. Posebno nas raduje činjenica da je ovaj album zaživio kod brojnih poklonika kroz izdavanje više singlova koji su prethodili izlasku albuma, I mislim da neću pogriješiti ako kažem da je ovo najočekivaniji album koji je Colonia ikad objavila. Svi fanovi koji su strpljivo čekali konačno mogu odhanuti, jer pred nama je novi album, raznovrsniji, bogatiji, fantastično produciran, i ovo je Colonia na vrhuncu dance izričaja. Album koji će ih održati na vrhu I s kojim će steći I brojne nove fanove', izjavio je Branko Komljenović, direktor diskografske kuće Menart, pod čijom etiketom je album i objavljen. Donosimo popis pjesama i linkove na kojima ih možete poslušati.

1. Tako ti je mali moj
2. Laž za laž
3. Anđele
4. Kap tvoje ljubavi
5. Srce nikad ne laže
6. Hladna soba
7. Barem da si malo moj
8. Sretni ljudi
9. Gad
10. Pusti me sad

11. Tvrđava
12. Dvije žene
13. Marioneta
14. 1001 noć (2013 REWORK)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene