Colonia oduševila

Udala se, no nema stajanja - Indira rastura i u Budvi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Colonia nastupila je 8. kolovoza 2014. u Illusion Glamour Clubu, najljepšoj i najglamuroznijoj diskoteci u Crnoj Gori u gradu Baru.

Uz prepoznatljive hitove Colonije zabavljalo se više od 1500 gostiju što je i kapacitet samog kluba, pa je veliki broj zaljubljenika u Colonijine ritmove ostao ispred ulaza u klub i uskraćen za još jedan veliki glazbeni spektakl.

Pogledaj i ovo Sestre Stallone (Foto: Instagram) Stvarno im je dobro Obitelj Stallone napustila je Hrvatsku, ali nisu otišli daleko: Pogledajte gdje sada uživaju...

Coloniji je ovo bilo drugo gostovanje u Illusion Glamour Clubu, a o njegovoj popularnosti govori činjenica da su nastupi osigurani samo najvećim pjevačkim zvijezdama regije.

Indira Vladić Levak želi bebu: 'Daj bože da se dogodi što prije'

Colonia je kao i mnogo puta do sada svojim odličnim nastupom oduševila publiku, atmosferu digla do usijanja, a vrhunac je bio izvođenje ‘Feniksa’, novog glazbenog hita, koji je i Crnoj Gori vrlo brzo pronašao svoj put do slušatelja i Colonijinih obožavatelja. Uz stare hitove Colonie, pjesme s albuma ‘Tvrđava’, Colonia je rasplesala cijeli klub i još jednom potvrdila ne samo svoj zvjezdani status već i odličnu povezanost s publikom u svakom svom nastupu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene