Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glazbenik čija karijera traje već šest desetljeća Leonard Cohen, nastupit će u antičkoj rimskoj Areni u Puli, 2. kolovoza 2013. godine.


U zaista dugoj, konstantno uspješnoj karijeri, dodijeljena su mu mnoga priznanja i nagrade. Leonard Cohen uvršten je u "Rock and Roll Hall" kuću slavnih, kanadsku glazbenu kuću slavnih te kanadsku kuću slavnih autora.

Leonard Cohen u pulskoj Areni će svirati na potpuno crnoj pozornici dugoj 18 metara. Crna pozornica i 2 velika video zida će, uz prekrasnu Arenu pod otvorenim nebom, doprinijeti atmosferi na koncertu.

Vezani članci Požar u Puli, Marina Veruda Planulo skladište kod Marine Veruda u Puli, gusti crni dim nadvio se nad gradom Stjepan Hauser Ovo ne želimo propustiti: Hauser svira sam u praznoj pulskoj Areni, ali s publikom iz cijelog svijeta

Kao suprotnost crnoj pozornici, backstage će biti u bijelom: s bijelim kožnim foteljama, ogledalima i ambijentalnim osvjetljenjem. Glazbenik na turneji ima svog kuhara, a u garderobi će mu biti servirani domaći specijaliteti: istarski pršut, pladanj sa sirevima, paprenjaci te fritule.

Cohen već neko vrijeme boravi u luksuznom hotelu grada Pule. Uz odmor prije nastupa posjetio je atrakcije grada. Oduševljen je Hrvatskom te se veseli koncertu u zaista posebnom ambijentu Pulske Arene.

Koncert počinje u 21:00, a ulazi će biti otvoreni od 19:00. Ulaznica za koncert više nema u prodaji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook