U dubrovačkom Revelinu ljetni program i dalje traje.


Ljetna sezona u dubrovačkom Culture clubu Revelin, ne posustaje. Upravo suprotno, stižu najveća imena i najatraktivniji programi. Tako će se, prvi puta do sada, na pozornicu kluba u petak, 19. ovog mjeseca, popeti najkontroverzniji DJ današnjice, Claptone. Čovjek sa zlatnom maskom ptice, prošle je godine objavio prvi album, a njegov globalni hit, zapravo remiks Grammyjem nagrađene jazz legende Gregoryja Portera, koji je prošle godine također nastupio u Dubrovniku, često je vrćen na BBC Radio one, a bila je jedna od najpopularnijih pjesama na Ibizi, gdje je Claptone prošle godine dobio nagradu za najboljeg producenta.

 

Culture Club Revelin (Foto: PR)

U petak, 26. ovog mjeseca u Revelin, treći puta do sada, stiže velika njemačka DJ zvijezda, Paul Van Dyk. Publika će ga pozdraviti s posebnim oduševljenjem, posebno zbog toga što se oporavio od teške ozljede zadobivene pri padu s pozornice u veljači. DJ, nominiran za Grammy, koji obiđe svijet petnaestak puta na godinu, nerijetko na nastupima okuplja milijune obožavatelja. Nekoliko je puta izjavljivao da voli doći u Dubrovnik, pa će, sudeći i prema interesu, Revelin opet biti pun.

Culture Club Revelin (Foto: PR)

Prvi je vikend rujna rezerviran za projekt 'The Weekend', koji će ove godine ugostiti ekipu jedne od najpoznatijih diskografskih kuća na svijetu, Toolroom recordsa. Reprezentaciju Toolrooma u Dubrovniku će 2. i 3. rujna predstavljati: Technasia, Prok&Fitch, Weiss i Pete Griffiths.