Kontroverzni Claptone, dolazi, u sklopu turneje ‘Golden Summer’, prvi puta u dubrovački Culture club Revelin.


Jedan od trenutačno najpopularnijih glazbenika na svijetu, čovjek pod zlatnom maskom ptice, kontroverzni Claptone, dolazi, u sklopu turneje ‘Golden Summer’, prvi puta u dubrovački Culture club Revelin, 19. kolovoza ove godine. Neumorno stvarajući velike hitove i obilazeći s njima cijeli svijet, Claptone naporno radi ne bi li zadržao poziciju jednog od trenutačno najutjecajnijih DJa na svijetu. Prošle je godine objavio prvi album na kojem je ugostio neke poznate vokale kao to su Peter, Björn & John, Nathan Nicholson, Jaw I drugi. Njegov globalni hit, zapravo remiks Grammyjem nagrađene jazz legende Gregoryja Portera, koji je prošle godine također nastupio u Dubrovniku, često je vrćen na BBC Radio one, a bila jedna od najpopularnijih pjesama na Ibizi gdje je Claptone prošle godine dobio nagradu za najboljeg producenta.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon otvaranja zimskog festivala, svi na studentski party u Revelin Slika nije dostupna RAZLOG ZA VESELJE Revelin među najboljima na svijetu

Uspon Claptonea od 2012. do danas, bio je konzistentan i inovativan. Miješajući house s utjecajima funka, soula, popa i primjesama indiea i pojavljujući se pod zlatnom maskom ptice, Claptone je stalno podgrijavao misteriju oko sebe. Fantastično je diljem svijeta vidjeti interakciju takvog maskiranog DJa s publikom u kojoj mnogi nose iste maske I zajedno uz glazbu uživaju u slobodi koju anonimnost donosi. Osim pojavom, Claptone se proslavio i remiksevima hitova Pet Shop Boysa, Klaxonsa, The Wombats, Faithless, Roísín Murphy, I grupe New Order.