U opuštenoj atmosferi članovi grupe su se fotografirali s fanovima i dijelili im autograme, ali i CD-ove i ulaznice za koncert.


Na Ininom maloprodajnom mjestu Jagićeva danas je bilo veselo – članovi grupe Opća Opasnost družili su se s brojnim fanovima i dijelili im CD-ove i ulaznice za koncert na ŠRC Šalata. Koncert će se održati 17. rujna, a INA je ponosni sponzor grupe.

Opća Opasnost (FOTO: PR)

U opuštenoj atmosferi članovi grupe su se fotografirali s fanovima i dijelili im autograme, ali i CD-ove i ulaznice za koncert. „Hvala Ini što su nas ovako lijepo ugostili na moderniziranom maloprodajnom mjestu u Jagićevoj i hvala brojnim fanovima što su došli. Ne sumnjamo da ćemo se u velikom broju odlično družiti na koncertu 17. rujna na ŠRC Šalata. Svi su pozvani, a uz Ininu sponzorsku podršku garantiramo još jedan energičan spektakl“, izjavio je tom prilikom pjevač Opće Opasnosti Pero Galić.

Opća Opasnost (FOTO: PR)


INA kao moderna i dinamična kompanija s veseljem sponzorski podržava rad jedne od najdugovječnijih i najkvalitetnijih hrvatskih rock grupa. Najveći samostalni koncert Opće Opasnosti u Zagrebu održava se u subotu, 17. rujna, s početkom u 20 sati