CAMBI i TBF
CAMBI i TBF Foto: Šime Bilić

Pjesmu 'Bambina mia' koju će CAMBI. i TBF zajedno izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu glazbeno potpisuje Josip Radić, član dvojca Valentino Bošković.


Da bi saznali što je to glavni lik predložio svojoj djevojci morate pogledati spot za novi singl vokalnog sastava CAMBI. koji izvode u duetu s legendama hip hop-a, splitskim TBF-om. Žensku stranu ove duhovite priče donose ST KOKE - pseudonim iza kojeg se kriju glumice Ana Uršula Najev i Jagoda Kumrić.

Vezani članci Ida Prester Novi ljetni hit Ide Prester je pred vama, pjesmu je snimila u suradnji s poznatim house DJ-em i producentom Goran Karan Goran Karan predstavlja novi singl „Baš me briga“, zahvaljujući ovom projektu upustio se i u nešto sasvim drugačije

CAMBI. je šira javnost upoznala na ovogodišnjoj Dori gdje su prikazali jednu novo moderno lice ovog vokalnog sastava koji predvode Sandro Gerbec, Jure Nikolić, Joško Tranfić i Luka Čulić, a njihov singl "Zaljubljen" prometnuo se u pravi megahit hrvatskog etera.

Pjesmu 'Bambina mia' koju će CAMBI. i TBF zajedno izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu glazbeno potpisuje Josip Radić, član dvojca Valentino Bošković, a stihovi su djelo Saše Antića i Ivice Ivaniševića.

Ova neobična "pop - hip hop opereta" danas je predstavila i svoj video broj koji će se vjerujemo upisati u najbolje video priče hrvatske estrade u posljednje vrijeme, a sve pod redateljskom palicom Milana Latkovića.

Split 80-tih postao je scenografija za pravi mali film u kojem se uz košarkaše Jugoplastike i cijelu plejadu likova pojavljuju i neka današnja splitska lica poput fotografkinje Sonje Dvornik, nogometaša Antonija Asanovića i dizajnerice Anamarije Asanović, a sve to predvođeno iznimno duhovitom cameo ulogom košarkaške legende - Dina Rađe.

Upravo je Anamarija Asanović koja se pojavljuje i u jednoj od glavnih uloga zaslužna za šarene i autentične kostime protagonista.

Nikad ljepša Antonija Šola pozirala u haljini zanimljiva izreza, zbog njezina mladolikog izgleda teško je povjerovati da ima 42 godine

Seksi Talijan s Eurosonga priznao zašto je tek sada otkrio da ima curu i što ga je mučilo: "Nemam više što skrivati..."