Bruno Mičetić
Bruno Mičetić Foto: T. Klemenčić

“Out of the shadow” treći je album kvinteta Brune Mičetića, a sastav će uskoro objaviti i nove datume za koje se nada da će se uspijeti realizirati.


U Zagrebu 19.11. u prostoru Urania te u Rijeci 20.11. u Baptističkoj crkvi kvintet Brune Mičetića u sastavu; Dado Marinković, Bojan Skočilić, Joe Kaplowitz, Vojkan Jocić održao je promociju albuma “Out of the shadow” kojeg je kvintet objavio u veljači ove godine.

Unatoč mjerama i restrikcijama kvintet je uspio održati nekoliko koncerata ljetos, a promociju albuma odlučili su održati ove jeseni. Situacija se ne smiruje, ali je kvintet po uputstvima Nacionalnog stožera održao dva koncerta pred 50-ak ljudi i odsvirao skladbe s albuma.

"Izuzetno sam sretan što smo u ova dva dana s ovom predivnom ekipom uspio održati dva prekrasna koncerta pred odličnom publikom. U ovo doba kad gotovo nitko ne svira uspio sam promovirati album čiju smo promociju odgađali do zadnjeg trenutka. Zahvalio bi se Uraniji te ekipi iz Baptističke crkve u Rijeci što nisu odustali od organizacije. Ispunjen sam i sretan i tek sad vidim koliko mi uistinu fale koncerti te se iskreno nadam da će ovo ludilo uskoro završiti te da ćemo se svi vratiti tamo gdje i pripadamo a to je pozornica", rekao je glazbenik.

“Boris the cat” i “Ballad for a friend”, kompozicije su koje je su se posebno svidjele publici.

Album “Out of the shadow” odmak je od onog što je gitarist njegovao u prijašnjoj fazi djelovanja ka fusionu, što se pokazalo kao pun pogodak za publiku koja je svojim reakcijama na koncertima i poslije podržala kvintet glasnim i iskrenim aplauzima. “Out of the shadow” treći je album ovog kvinteta u izdanju Dallas Recordsa, a sastav će uskoro objaviti i nove datume za koje se nada da će se uspijeti realizirati.

Posljednji ispraćaj Mustafe Nadarevića bit će onakav kako je on zamislio, imao je samo jednu molbu

Vezani članci Ivan Vranković Ive Samozatajni kantautor objavio novi album zamišljen kao akustična ljubavna priča potaknuta vlastitim iskustvima Eminem Napisao je pjesmu o domaru koji ga je napastovao pa zaradio tužbu, a burnim životom punio je stranice tabloida