Novi album „Letter To You“ je 20. studijski album legendarnog Brucea Springsteena, a na njemu se našlo 12 pjesama.

Galerija


U vrijeme kada nam nedostaju koncerti i svirke uživo, došao nam je jedan od najiščekivanijih albuma godine - novi album Brucea Springsteena, glazbenika koji je među ostalim poznat i po nevjerojatnim koncertima. Novi album „Letter To You“ je 20. Springsteenov studijski album (Columbia Records/Menart). Na album je Springsteen uspio pretočiti ono što već nekoliko mjeseci mnogima najviše treba - ulovio je neusporedivu moć izvedbe rock banda uživo. Prva je to live svirka E Street Banda nakon dugo vremena zabilježena je na pjesmama koje su nastale na neraskidivim vezama nastalim kroz život u glazbi.

Vezani članci Slika nije dostupna Predstavljena autobiografija Brucea Springsteena "Born to Run" i "Chapter and Verse" Slika nije dostupna THE BOSS PROGOVORIO Godinama se bori s teškom bolesti

„Letter To You“ je spunjen s energijom koju na koncertima uživo donose Springsteen i E Street Band. Okupili su se prvi puta nakon turneje The River 2016.

“Volim emotivnu prirodu koju ima “Letter To You”, kaže Springsteen. “I volim zvuk E Street Banda koji svira sve uživo u studiju, i to na način na koji nikad prije nismo radili i bez nasnimavanja. Album smo napravili u samo pet dana i ispalo je da je to jedno od najvećih iskustva snimanja koje sam ikad doživio.”

Springsteenu su se na "Letter To You" albumu pridružili: Roy Bittan, Nils Lofgren, Patti Scialfa, Garry Tallent, Stevie Van Zandt, Max Weinberg, Charlie Giordano i Jake Clemons. Produkciju potpisuje Ron Aniello s Bruceim Springsteenom, mix je radio Bob Clearmountain, a master Bob Ludwig.

12 pjesama na albumu uključuje materijal koje je Springsteen nedavno napisao za E Street Band, ali i nove verzije legendarnih, prije neobjavljenih kompozicija iu sedamdesetih (“Janey Needs a Shooter,” “If I Was the Priest,” and “Song for Orphans.”). Svaka od njih odaje počast E Street Bandu, rock glazbi kao takvoj, ali i njenoj ulozi u Springsteenovom životu. Album je snimljen u Springsteenovom domu, odnosno njegovom studiju u New Jerseyju.

Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav