'A Perfect Contradiction'

Britanska pjevačka diva Paloma Faith nastupa u Puli 14. srpnja

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svestrana britanska diva - pjevačica, autorica, modna ikona i glumica Paloma Faith nastupit će 14. srpnja u pulskoj Areni.

Paloma Faith će na koncertu predstaviti i svoj aktualni album „A Perfect Contradiction“ (RCA Records/Menart). Za razliku od prva dva albuma, melankoniju je stavila u drugi plan i odlučila se za plesnije melodije.

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

Green Gold Club priprema se za 'Tsunami' – ne propustite najiščekivaniji koncert!

Spot za pjesmu „Only Love Can Hurt Like This“ do sada je na YouTubeu pogledan više od 14 milijuna puta! Prije ovog albuma objavila je još dva hvaljena studijska izdanja: Do „You Want the Truth or Something Beautiful?“ (2009) i „Fall to Grace“ (2012). Retro izgled, britanski akcent, dječačka zanesenost, moćan vokal i autorski touch kompletirali su je u jednu od zvijezda današnje pop glazbe. Ako tome dodamo suradnju s velikanima kao što su Nick Cave i Tom Waits, teško da itko može osporiti njezin talent i jedinstvenost. Kako to zvuči uživo provjerite 14.srpnja u Puli!

Paloma Faith je objavila debi album „Do You Want the Truth or Something Beautiful?“ 2009. godine, koji je iznjedrio hitove "Stone Cold Sober" i "New York". Album je došao na deveto mjesto top liste u Britaniji, te je kasnije postigao duplu platinastu nakladu. Tri godine kasnije objavljuje drugi album koji se vinuo do broja 2 britanske top liste! Na albumu su singlovi "Picking Up the Pieces" i obrada "Never Tear Us Apart" grupe INXS. Treći album „A Perfect Contradiction“ objavljen je prošle godine i do sada je to njezin najuspješniji album. Singlovi "Can't Rely on You" i "Only Love Can Hurt Like This" dosežu vrhove top lista diljem svijeta.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene