Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Večeras vas na Stradunu točno u 21.30 očekuje spektakularni koncert Bryana Ferryja u pratnji orkestra, a nakon njega nastupa DJ svjetskog glasa Sander Kleinenberg koji će se pobrinuti da zabava na Stradunu potraje dugo u noć.


Ovaj jedinstveni događaj u Dubrovniku rođendanski je poklon grupacije Adriatic Luxury Hotels građanima, gostima te prijateljima i partnerima grada Dubrovnika povodom 100 godina Hotela Excelsior u suradnji s partnerima projekta, tvrtkama Privredna banka Zagreb, PBZ Card American Express (zlatni sponzor) i Vipnet (telekomunikacijski sponzor).

Vezani članci Slika nije dostupna Najbogatiji Hrvat sa zaručnicom uživao u nezaboravnom koncertu Slika nije dostupna Bryan Ferry oduševio koncertom u Dubrovniku!

>> Najbogatiji Hrvat ponosno pozirao uz zaručnicu

Koncert Bryan Ferry & Bryan Ferry Orchestra kruna je obilježavanja stote godišnjice hotela Excelsior.

Naime, svečanost obilježavanja ovog kultnog dubrovačkog hotela održana je sinoć prigodnim cocktail partyjem s glazbenom gošćom Ninom Badrić.

Adriatic Luxury Hotels poziva sve Dubrovčane i njihove goste na spektakularni koncert večeras na Stradunu s početkom u 21,30 sati!DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem
iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook