Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Proljeće stiže, temperature su sve više, a izlasci sve papreniji...


Kad smo kod vrućih i začinjenih večeri, čini se da će upravo u klubu Aquarius A2 ove subote biti jedna posebna tematska večer. Baš kako i priliči proljeću, ali i manirima Funhouse programa, ove subote sprema se meksička večer u svakom vidu i pogledu. Dobrodošli na Funhouse: LA BOMBA!

Vezani članci PR Mihai Popoviciu i Markus Homm na novom izdanju tanzena 25. listopada u klubu Aquarius PR Premijera druge sezone 20. rujna uz Jimi Jules, Hyenah i Kristin Velvet

Zimska odjeća nalazi svoj put prema ormarima, spremištima i.. Tko zna kamo, a koga i briga. Izvucite proljetnu odjeću, nešto lagano, opušteno, nešto vatreno i seksi jer upravo to se traži ove subote na pikantnoj meksičkoj izvedbi Funhouse večeri. Sve je u znaku dalekog nam Meksika. U subotu se cijeli štimung latino svijeta seli na jarunsku obalu, pod krov A2 floora kluba Aquarius.

Rezident večeri DJ Matroda potrudit će se čak i glazbeno atmosferu dovesti do latino usijanja. Jer kad je vrijeme za eksploziju emocija, tu je potrebna jedna prava glazbena 'LA BOMBA!', pa ne očekujte ništa manje od toga.

Matija Rodić poznatiji kao Matroda mladi je, ali internacionalno afirmirani DJ i producent. Ovog puta iza DJ pulta pretvorit će se u pravog meksičkog revolveraša, desperada željnog još jednom pokazati zašto je upravo on čovjek koji zaslužuje povjerenje svih posjetitelja na plesnom podiju, ali uvjerite se i sami u subotu.

Ludi provod čeka vas od 23 sata, a ulaz se plaća 30 kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook