Velikim koncertom u Spaladium areni, Bajaga je još jednom dokazao da se radi o hitovima koji su bezvremenski.


Prije no što je popularni Bajaga izašao na binu, oko 20:15 okupljenu publiku su Spaladium areni zabavljao je bend 'Libar' koji je dobrih sat vremena priprema okupljene na glavni događaj večeri. Iako su mnogi negodovali što moraju čekati na nastup Bajage, zbog kojeg su na kraju krajeva i došli na koncert, sve je zaboravljeno kada je Momčilo izašao na binu točno u 22:30 u stilu prave velike zvijezde.

Bajaga i Instruktori - 30 godina albuma 'Sa druge strane jastuka'

Vezani članci Marko Rađa, ravnatelj Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije Ravnatelj splitskog Doma zdravlja uputio molbu sugrađanima: "Ostaje samo apeliranje na savjest svakog pojedinca" Maya Berović (Foto: Instagram) Tko je zanosna pjevačica koja je podigla veliku prašinu u Splitu?

U publici, posebno u ženskom dijelu publike, nastala je euforija. Bajaga je pozdravio okupljene i bez puno okolišanja krenuo nizati svoje najveće hitove. Kako navodi 'Slobodna Dalmacija' u areni se okupilo oko pet tisuća ljudi koji su se izvrsno zabavljali.

Veliki hit 'Tišina' koji na red obično dolazi na drugom bisu pojačao je svirkom na gitari ni manje, ni više nego jedan od najboljih košarkaša u našoj povijesti, veliki Dino Rađa. Čak ni ponajbolji poznavatelji glazbene scene nisu mogli pretpostaviti da bi do ovakve suradnje moglo doći čime je onaj pojam 'specijalan gost' dobilo uistinu novo značenje.

A da je ljubav Bajage i Splita itekako jaka potvrđuje i rečenica koju je pjevač izgovorio na samom početku koncerta: 'Na ovome mi zavidi dva milijuna Beograđana'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook