Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska će za nekoliko dana biti bogatija za još jedno plesno natjecanje.


Nakon dugo vremena ponovo u Zagrebu, od 7. do 9. veljače u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, održat će se 1. otvoreni Kup Hrvatske u street plesovima, 'Kings of Style'.

Vrhunska kozmetika stigla je u Hrvatsku!

Vezani članci PR Adventski kalendar Dnevnik.hr-a je završen! Pogledajte tko je osvojio zadnju nagradu Saša Krnetić (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) U 35. godini preminuo plesač i član plesne skupine Atomic Dance Factory

U organizaciji Atomic Dance Factoryja i Hrvatskog show dance saveza,  više od 750 natjecatelja u dobnim skupinama djece, juniora i seniora, u samo tri dana, borit će se za prijestolje u hip hopu, break dance-u, street showu, disco dance-u i poppingu.

Na mail natjecaj@dnevnik.hr napišite nam zašto biste baš Vi trebali osvojiti ulaznice za ovaj događaj. Atomic Dance Factory dijeli vam 2x2 ulaznice. Možda ih baš Vi osvojite!

U sklopu programa sudjelovat će i američka plesna zvijezda Phillip 'Pacman' Chbeeb, koji je svoje plesno umijeće dokazao kao koreograf i plesač u popularnim filmovima 'Step Up 4' i 'Step Up 5', koji izlazi sredinom godine.

Pacman je osnivač plesne skupine I.aM.mE, pobjednika 6. sezone 'America’s Best Dance Crew', a ranije se već proslavio nastupima u TV show - u 'So You Think You Can Dance'. On će također održati i dvije radionice, a u Hrvatsku dolazi kao VIP sudac, voditelj radionica i specijalni gost gala - programa koji će se održati 9. veljače s početkom u 19.00h.

Najuzbudljivije plesno natjecanje nakon kojeg će oni lakši na nogama zasigurno poželjeti i sami zaplesati očekuje vas 7. - 9. veljače u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.

Natjecanje je otvorenog tipa, što znači da se mogu prijaviti i skupine i plesači koji nisu članovi Hrvatskog show dance saveza (HSDS), a prijave za njih traju do 31. siječnja.
U tri dana natjecanja, sudionici će plesati u kategorijama pojedinki i pojedinaca, parova, malih grupa, timova i formacija.
 
Cijene jednodnevnih ulaznica za gledatelje  su 30,00 kn, dvodnevne su 50,00 kn dok su trodnevne 60,00 kn. Ulaznice za gala večer su  30,00 kn, no svi s trodnevnom ulaznicom imaju besplatan upad. Upite za rezervacije šaljite na mail.

Pozivamo vas da pratite i posjetite sljedeća natjecanja HSDS –a u 2014:
SHOW/STEP/MODERN/PAROVNI PLESOVI :

12. -16. 4. 2014. KUP natjecanje , Velika Gorica
14. - 15. 6. 2014. DRŽAVNO PRVENSTVO, Dubrovnik

STREET/ PAROVNI PLESOVI :
7.– 9. 2. 2014. I. KUP natjecanje , Zagreb
12. - 16. 4. 2014. II. KUP natjecanje , Velika Gorica
21. – 22. 6. 2014. DRŽAVNO PRVENSTVO , Split

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook